|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşlarım ben forumlarda Internet Download Manager in full sürümünü ararken bu siteyle karşılaştım..Buradan istediğiniz programın aramasını yaptırıyorsunuz ve oda size programı crackını serialini vs.nerden bulacağınızı gösteriyor..Gerçekten güzel...Yalnız verilen adresler seçili değil kopyalayın ve explorer a yapıştırın öyle bulun...Programınızı indirmeden önce crackınızı indirin ki bazen silinmiş oluyor..
Lütfen Dikkat:Dosyaları indirdiğiniz zaman özellikle cracklara virüs taraması yaptırın...Dosyaları tarama yaptırmadan açmayın... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 17-02-2006 " tarihinde saat 22:30 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aman Sami,viruslara-trojanlara dikkat!!!
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol Kaspersky Anti-Virüs Beta 2 6.0.0.262 Kaspersky Anti-Hacker 1.8.180 kullanıyorum ve kuş değil sivrisinek bile uçmuyor...Vallaha herşey var bu sitede...Benim tavsiyem..Siz indirmek istediğinizi bana özelden atın ben sizin yerinize kontrol edip linkleri vereyim...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
|
![]() Arkadaşlar,aşağıdaki küçük bir program,hazır seriall,crack ve cover araması yapıyor ,bir deneyin,pop,trojan vs.şeyleri ayıklanmış olarak aradığınızı size direk indiriyor,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
|
![]() Sağolasın Sami,keşke sitede birde fihrist olsaydı,ya da arama barı...
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Erol bende bu programı kullanıyordum ama kaspersky bu programın bağlandığı sitelere kırmızı uyarı veriyor ve bloke koyuyor..Benim sana tavsiyem buralardan crack indirme..Örnek [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] vs...Bu sitelerden indirdiğiniz cracklar da %90 trojan vardır..Ama serial arıyorsanız problem yok...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu mesaj en son " 20-10-2007 " tarihinde saat 22:05 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | |||||
|
![]() aha da ben atlamışım orası,genelde bende oradan serialleri aldığım için ki uyarı almamışım,iyi oldu bunu söylediğin,sağolasın
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
merhaba arkadaşlar | KAZIM_35 | Tanışma | 14 | 08-10-2009 19:34 |
Arkadaşlar merhaba | ragıp oy | Tanışma | 10 | 02-09-2007 06:18 |
Merhaba arkadaşlar | kordelya | Tanışma | 13 | 16-08-2007 00:01 |
arkadaşlar dikkat | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 27-07-2007 10:49 |