![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Kullandığım mağzemeler 0.24 misina,4 numara iğne,kurşunsuz
![]() ![]() Bu mesaj en son " 05-11-2011 " tarihinde saat 19:42 itibariyle Murat ÇAKMAKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat kardeşim her balıkçının hayellerini süsleyen levrekleri maşallah bulmuşsun.
Ancak bu resim herhalde paylaşımının kapak sayfası. Yorumlarını kaçıncı sayfadan okuyacaz. Şiddetle beklemekteyiz üstadım. Sabah sabah moralim düzeldi, gözümü alamıyorum fotoğraftan. Ellerine sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Emeğine sağlık
Açıkçası bu görüntüler özlediğim manzaralar. RASTGELE... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler, av hakkında ve yakalama yöntemleri konusunda daha fazla bilgi verilirse güzel olacaktır.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat Kardeş yapma böyle.valla içimden memleketi terk-i diyar edip İzmir e yerleşmek geçiyor.böyle resimler koyuyorsunuz,üstüne üstlük""Kullandığım malzemeler 0.24 misina,4 numara iğne,kurşunsuz"" diyorsunuz.koy cebine 50 m.misina 5-6 iğne at suya al levreği.yapma böyle kardeşim yapma adamı deli etme.
Resimi paylaştığın için teşekkürler,böyle levrekleri yakaladığın içinde TEBRİKLER.Rastgele.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler üstadım sen bunu hep yapıyorsun
![]() Daha iyilerinin yine seninle olmasını dilerim ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() Ahmetim damarıma bastın biliyormusun ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() Hayrettin abi beklerim be abi sen gel yeterki beraber tutarız ALLAH izin verirse
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Galip Bey'in Misafir Suyu... | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 20-10-2010 11:07 |
04.07.2009 yenılıman acıkları sabah suyu | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 45 | 17-11-2009 10:11 |
Akvaryumun Suyu Nasıl Olmalıdır | MAVİ FENER | Akvaryum | 1 | 14-06-2009 16:06 |
bottan balık avı karareis aksam suyu 5 temmuz | ondercetin | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 15-07-2008 08:43 |
Çeşmealtı Sabah Suyu (06.07.2008) | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 11-07-2008 20:59 |