|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() selamlar...
balığa gidemeyen arkadaşlar için In-line Fisherman diye bir oyun var, en azından bilgisayar başında nefsinizi köreltirsiniz ![]() ama dikkat edin, daha büyük balık yakalayacağım diye sabaha kadar başından kalkamayabilirsiniz ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() download linki var mı acaba çok faydalı olur.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bana da bir arkadaşım göndermişti...
eğer bulabilirsem yazarım...
![]() |
![]() |
#4 | |||||
|
![]() boyutu fazla büyük değilse rapidshare.de yada megaupload.com gibi bir siteye yükleyebilirseniz çok sevinicem.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() haaa bak bu iyi oldu hele soko için dahada iyi adamcağız balığa gidemez oldu köreldi anlayacağınız link'i alalım katiti kiminin parası kiminin duası
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Hakikatten yav bulsak şu oyunu...
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() dudakların kulaklarını geçti hayırdır adamım sevindirik oldun sen biraz oyun oyna bakimmm kaç puan alacan
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ya kusura bakmayın ağzınıza bir parmak bal çalıp kaçmış gibi oluyorum ama arkadaşa sordum, bir ara rapidshare'de vardı artık yok falan dedi
bendeki kopyayı da silmiştim maalesef... ama tekrar bulursam mutlaka göndereceğim.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tekrar selamlar
in-line fisherman'ı bulamadım. ama onun yerine başka bir oyun buldum ![]() Rapala Pro Fishing adlı bir oyun. gerçi henüz denemedim, çekmeye çalışıyorum. p2p kullanıyorsanız e-donkey üzerinden çekiyorum. deneyince yine bilgi veririm, umarım çabuk biter ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
|
![]() uzun süredir sesin çıkmıyodu abi nerelerdesin merak etttirdin bizi tekrar hoşgeldin oyunun e-donkey linki sanırım e-mule içinde geçerli oluyo eğer öyleyse buraya eklerseniz iyi olur.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Haydi balığa | ADNAN | Organizasyonlar | 19 | 05-02-2009 16:43 |
balığa gitmeliyim | Aziz Gerzeli | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 11 | 24-07-2007 17:37 |
13 balığa 2 bin YTL ceza | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 21-07-2007 18:13 |
Balığa Gidecektik!.. | mustfer | ANILAR | 1 | 27-03-2006 04:19 |