![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Neredeyse son bir haftadır havaların bozuk olması nedeniyle denize çıkamıyoruz.
Bende bir önceki haftanın avlarından karma görüntüler yaparak sizlere sunmak istedim. Çok güzel aksiyonlu bir hafta yaşadık.Uskumru ve kolyozlar çılgın gibi yeme sarıldılar. Umuyorum önümüzdeki günlerde havalar düzelir ve yine dostlarımızla güzel avlar gerçekleştiririz.. TÜM RASTGELSİN AİLESİNE RASTGELMESİ DİLEÜİMLE.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi selamlar.
Abi sana şapka çıkarılır. ![]() ![]() ![]() Selamlar. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Karabulut ya havaları düzelt, ya aslan payını bana ayır ona göre
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Kaptanım yine harikalar yaratmışsın tebrik ederim saygılar....
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptan çok iyi bir av olmuş tebrikler.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Üstad
|
![]() Murat geçen hafta çok güzel geçmişti.Bu hafta ise denize uzaktan baktık.Önümüzdeki hafta inşallah yine vira deriz...
Alıntı:
Sizlerle birlikte avlandığımız günlerdeki paylaşımlarım.Zaten daha sonra çıkamadık denize..Bakalım önümüzdeki günlerde aynı aksiyon devam edecek mi... Teşekkür ederim Evren...
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 31-10-2011 " tarihinde saat 08:27 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi maşallah harika avlar gerçekleştirmişsin.
Tabii balık bu kadar bol olunca kayıkta yer açılsın diye koltuğu sökmüşsün. Senide teknenin ucuna kadar sürmüşler bakıyorum. Eee bu ülkede koltuğu kaybettimmi!!!! Ama sen bizim kalbimizdeki tahtasın oradan kimse kaldıramaz. Paylaşım için teşekkürler. Serum gibi geliyor valla.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() karabulut üstadım harika parçalar almışsın tebrik ve takdir ettim .....
Bu arada manzara mükemmelmiş.....
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abicim paylaşım için teşekkürler. Daha iyileri rastgelsin diyorum, sağlıkla kal.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Süleyman abi valla sana imreniyoruz... rastgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Eski avlarımdan bir kac foto | kral dolmuşcu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 03-04-2010 19:52 |
2007 li yıllardaki avlarımdan bazı fotolar. | AŞKIN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 28-02-2008 13:11 |
Seferihisardan görüntüler | level | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 12-01-2008 11:33 |
benden ilk görüntüler | hamurabi | Videolar | 0 | 26-12-2007 19:54 |