|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu sıralar havalar güzel, balıkta olunca her fırsatta soluğu denizde alıyorum
![]() Kardeşimde ava geldiği için bol bol video çekti sağolsun, onada 1-2 istavrit uskumru çektirdik herkes hayatından memnundu. Taa ki rüzgar kesilene kadar. Rüzgar kesildikten sonra sadece 1 istavrit ve 1 antenli mercan tutabildik. Günün süprizi de o oldu açıkçası. Ufak olduğu için geri salsakta güzel bir anı oldu, daha önce çapariyle yakaladığım ısparoz, kayabalığı ve kalamarın yanına antenli mercanı ekledim ![]() Herkese iyi seyirler umarım keyif alırsınız...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Hüseyin Altınay 30 Temmuz 1946 Bornova/İzmir Kan Gurubu:B.Rh (+) Bu mesaj en son " 06-06-2013 " tarihinde saat 00:34 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sezon daha yeni başlıyor kardeşim
![]() Daha iyilerine Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hayırlı akşamlar nasılsınız sağlık sıhhatler yerindedir inşallah
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hep balık olmaz, Deniz ana bazende böyle şakalar yapar.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() cümleten hayırlı akşamlar
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Oh...Oh...Oh...Maşallah üzüm salkımı gibi bu ne yav...
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hayırlı geceler amatör balıkçılar nasılsınız canlarım
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun ve Anıl kardeşlerim. ben sizin avlarınızı sürekli izliyorum. ama kafama takılan bir konu var. güzelbahçeden açılıyorsunuz ve hep orta su balıkları avlıyorsunuz. mevki itibarı ile mi yoksa tercih nedeni ile mi? bunu merak ediyorum. mesela sizlerin hiç çipura mercan avladığınızı görmedim. şimdi bende güzelbahçeden açılsam kaptana desem ki ben çipura avlamak istiyorum. beni şansımla başbaşa mı bırakır.?
rastgelsin...
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Soruna dilim döndüğünce cevap vermeye çalışayım. Öncelikle mevsim itibariyle dip balıkları açısından verimsiz bir dönemdeyiz şu sıralar. Ancak eylül sonlarında dip balıkları açısından hareket başlar. Ayrıca özellikle zoka ile uskumru-kolyoz avcılığı daha zevkli geliyor bize. 0.18 misina ile avlanıyoruz çok farklı çok iyi el hassasiyeti isteyen bir av. İri mercan-iri çupra her zaman için candır ama bizim meralarda pek bulunmuyor açıkçası. Ufaklarda bize zevk vermiyor, 100-150 gr mercanları tutup kovaya atmaya pek içime sinmiyor benim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1 Haziran Cumartesi Uskumru Avı | Anıl ÜNALAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 28-09-2014 11:38 |
25 Mayıs 2013 - İzmir Balık Avı | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 02-06-2013 11:27 |
Aman Yarabbim! Uskumru,Uskumru, Lipari bunlar.:):):) | orhan Kucukbicmen | Çapari | 33 | 27-04-2010 09:39 |
29 Haziran 2008 - İstavrit Avı - İzmir/Çalı feneri | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 05-07-2008 22:11 |
10 Haziran 2007.Uskumru ve İstavrit. | Anıl ÜNALAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 13-06-2007 02:12 |