|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() Evet davetime pek ilgi olmadı ama şimdiye kadar bu kadar bereketli, çeşme altı nda yaşamamıştım, iyi bir av günü yaşadım, tabi bunu kanıtlıyamam, (resimli)makinayı yanıma almamıştı, cumartesi organısyanu yapıp yem işini kıvanç kardeşime bıraktım, bundan sonrada yem işi kıvanç ın çok iyi seçim yapıyor, sardalya, yengeç, mamun,sülünes, kalamar, ve donmuş hamsi ve adetli olarak iyi bir cephaneyle 3 kişi çeşmealtından açıldık, ilk gelenler orta boy mercanlar 4-5 adet arada izmarit, sevindik, sonradan izmaritler saldırınca yer deeğiştirdik yerler (kerteriz sırdır verilmezz)ve iyi bir yer bulduk akşama kadar orda kaldık, bende 3.6oo kg balık ,arkadaşım gürol, da 3.5 kg kıvanç takileri tartımı bilmiyorum, neler mi vardı tam bir garnitur sofrası oldu 1- mercan, 2-izmarit,3 isparoz lar eşek isparoz deriz ama bunlar katır isparozuydu maşşallah
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Organizatör
|
![]() Unuttum düzeltemedimde 8- inci çeşit olarakta istavrit ben alamdım ama kıvanç bir adet 25-30cm iriliğnde gürol abide 1 adet aldılar ben maalesef yakalıyamadım bana denk gelmedi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() adnanbravo çok iyi av olmuş, kaçırdıklarınızıda alsanız tekne batacaktı herhalde. rastgelsin
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan, güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz..güzelde balık yakalamışsınız.. ne güzel.. afiyet olsun..
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() çok güzel bir av olmuş davetine katılmıyanlar pişman olmuştur ben çok uzaktayım gelemezdim gönüller bir olsun rastgele
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan kardeşim bereketli olsun....Yav keşke foto ve video paylaşımı filan olsaydı....
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() vay canım abim ellerine ağzına sağlık güzel paylaşımın için..ne mutlu çokta iyi bir av yapmışsınız hepinizi kutluyorum..saygılar...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adooooooooooooo naptın sen böle
![]() o zaman tam süper mercan olur ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan abi tebrikler ,tabiri caiz ise kırmışsınız ortalığı vallaaa.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
01.02.2009 pazar | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 04-02-2009 20:42 |
bu pazar | celocan | Meteoroloji,Navigasyon , Harita ve Denizcilik | 1 | 25-11-2008 16:44 |
Pazar macerası | paşalı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 23-03-2008 00:45 |
13.mayıs.pazar | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 11-05-2007 10:22 |
01 nisan pazar | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 03-04-2007 11:42 |