|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() sevgili kardeşlerim ..Evlat sahibi tüm analarımızın yılda bir günde olsa bu güzel gününü kutlamak istiyorum.. aslında hayatın her günü anneler günüdür...yaşamı olgunlaştıran 9 ay karnında taşıyan..ve her şeyinden fedarkarlık eden büyüten annelerimize saglık ve mutluluk diliyorum..tüm annelerimiz için sonsuz
![]() ![]() ![]() ![]() bu arada içimizde bu günde el öpemiyecek durumda olan larımız varsa yani annesi cennette ise onlarada Allahtan rahmet diliyorum onlar hiç bir zaman unutulmaz.. Bu mesaj en son " 10-05-2007 " tarihinde saat 16:59 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak bey sen çok yaşa. tüm annelere saygılarımla
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() tüm annelerin bu onurlu günlerini en içten samimi dileklerimle kutlarım...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz.. tüm annelerin ellerinden öperim...
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.Bu dünyadaki en kutsal varlıklar onlardır aslında onlar için bir gün değil yılın her günü özeldir annelerimizin kıymetini bilelim onları kaybettikten sonra hiç bir değeri yok gerçekten...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun, ellerinden öperim...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
01.02.2009 pazar | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 04-02-2009 20:42 |
bu pazar | celocan | Meteoroloji,Navigasyon , Harita ve Denizcilik | 1 | 25-11-2008 16:44 |
Pazar macerası | paşalı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 23-03-2008 00:45 |
28 ekim2007 pazar | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 01-11-2007 08:54 |
01 nisan pazar | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 03-04-2007 11:42 |