|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan
|
![]() Selam Dostlar..
İntennette bu gün dolaşırken güzel anlatımlı bir video gözüme çarptı.. Balıkcı Abimiz, Levrek balığına dokunurken nelere dikkat etmemiz gerektiğini, balığı nasıl tutmamız gerektiğini ve balık hakkında ayrıntılı bilgi vermekte .. Bende bu güzel videoyu sizlerle paylaşmak istedim..
|
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati abi levreği yakalayalımda tutması kolay
![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Necati abicim bilgiler için teşekkürler ellerine sağlık...
Mustafa evren BİLEN -1981 Bu mesaj en son " 14-05-2010 " tarihinde saat 07:48 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler Necati..
![]() Video'daki arkaşların dediği gibi levrek oltanıza takıldı çekmeye başladınız egerki boşluk verirseniz çekerken kafasını yarım derece döndürdümü aynen misina çıt gitti güzelim levrek... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Necati kardeşim paylaşım için teşekkürler..
Ben oltacılığa başladığımda yaşım henüz 13_14 lerde usta oltacılar konuşurlardı,LEVREĞİ BOŞLU, ÇIPRAYI BOŞSUZ cekemezsin derlerdi.Zamanla tecrübeyle ne demek istediklerini daha iyi anlamış oldum...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel paylaşım olmuş.Levreği bilmeyenlere çok faydalı bence..Teşekkürler Necati.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necati abi paylaşım için teşekkürler bişey öğrenmek güzelşeydir amatör akadaşlar için güzel bir bilgi
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler
emeginize sağlık
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() necati abim çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler
emegine sağlık
![]() |
![]() |
#10 | |||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Muratım oda olacak tabiiki Nasip.. Bilirsin ki denizden ne çıkacağı bazen belli olmuyor.. Bazen bakıyorsun yengeç takılı takıma bazen Mırmır Bazen Levrek çıkıyor.. Tecrübe ve yaşanmışlarla sabit.. ![]() ![]() Ben teşekkür ederim kardeşim.. Alıntı:
![]() Bilirsin ki kaçan balık büyük olur.. ![]() Birdahaki sefere sakın haaaaaa.. ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Buyur bak .. Sendemi bu işe kurban oldun abim.. ![]() Geçmişler olsun.. ![]() ![]() Bazen anlatmak bir şey değiştirmiyor.. ![]() Yaşamak lazım.. ![]() ![]() Alıntı:
Umarım fayda sağlar.. Alıntı:
Yenal kardeşim teşekkürler.. Ben teşekkür ederim.. Alıntı:
Sizin yazlık civarında bu aralar çokmuş bilgine.. ![]() Olurya yakalarsan dikkat et olurmu.. ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Misina Çeşitleri ve Özellikleri | kturkol | Misinalarla İlgili Herşey | 10 | 16-09-2011 22:42 |
Sinarit Balığının Bilinmeyen Özellikleri | Necati ARAT | Deniz Balıkları | 18 | 02-08-2010 07:42 |
Sarıkanat balığının asaleti | MAVİ FENER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 19-07-2009 20:25 |
köpek balığının bilinmeyen faydaları | kemalakcinar | Deniz Balıkları | 1 | 23-06-2008 11:08 |
Türkün özellikleri | VOLKAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 12-12-2005 05:38 |