|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() 1 KASIM SABAHI ENDER ABİMİZİN TAVSİYESİ İLE 2. LİMAN GÜZELBAHÇEDEN DENİZE AÇILDIK . İBRAHİM KAPTAN BİZİ YASSICAADA AÇIKLARINA GÖTÜRDÜ VE BURADA DEMİRLEDİK.
İLK BALIĞI ERCAN KARDEŞİMİZ ALDI ARKASINDAN BEN MERCAN ÇEKMEYE BAŞLADIM. GÜNÜN BOMBASI ERCAN KARDEŞİKME GELDİ. ÇİPURA NIN HASINI ALDIK. TAVSİYE ETTİĞİ İBRAHİM KAPTANIN İLGİSİNDEN ÇOK MEMNUN KALDIK. O NEDENLE ENDER ABİYE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]imageshack.us/img231/sn851261db3.jpg/1/w800.png[/IMG]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Uğur abicim şansın bu aralar açıldı maşallah diyerek dilimi ısırıyorum.
Hayatının her anında bu şansının devam etmesini dilerim. Tebrikler
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() sağol kardeşim. valla bu aralar havaların güzelliğine kapılıp denizde alıyorum soluğu.denizde boş çevrmiyor bizi çok şükür
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Süper bir av elinize oltanıza misinaniza sağlık..Tebrikler.
saygılar..
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Way way bu ne güzellik üstadım!!!
Eline koluna sağlık!!!Şansın bol olsun hemde bu cumartesi mesela ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Uğur abi balıklar süper.. Tebrikler..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Uğur bey iyi bir av yapmışsınız. ben cumartesi açılamadım pazar günü ibrahim abi söyledi
gününüzün güzel geçmesine çok sevindim.inanın oralarda çok avlandım ama böyle balıklar denk gelmedi kısmetiniz açık bütün avlarınız bereketli olsun. İbrahim kaptan sizden çok mennun kalmış. kendide söylemiştir. seçicidir sevdimi de ne isterseniz nereye isterseniz götürür. Sevgiler Saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ender abi tekrar teşekkür ederim. sevgiler
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bencede bereketli bir av yapmışsınız.Tebrik ederim Uğur.Site sakinleri içinde bilgi paylaşımının (hemde doğru bilgiler,kandırmaca olmadan.Genelde avcılar mevki-avlak söylerken birşeyleri muhakkak eksik yada yanlış verir
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
29ekim2008 güzelbahçe 2.nci liman raporu | ender | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 28-11-2008 19:57 |
8 kasim güzelbahçe 2.liman av raporu | ETHEM | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 12-11-2008 08:32 |
19.10.2008 2.liman raporu | ender | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 23-10-2008 19:07 |
09.07.2008 güzelbahçe av raporu | volkanreis06 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 17-07-2008 19:08 |
02.05.2008 güzelbahçe raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 18-05-2008 22:24 |