|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sabah 6:30 da Bursa'dan gelen arkadaşlarla Emin kaptanla balığa çıktık. Bursa'ya geri dönecekleri için saat 11:00 de balığı bırakmak için anlaştık.( her seferinde erken bırakalım diyoruz bir türlü bırakamıyoruz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() gayet güzel balıklar..ellerinize sağlık...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mustafa abi av güzel olmuş uzun süredir ses seda yoktu senden fırtına gibi geri döndün
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() tebrikler çok güzel balıklar.afiyet olmuştur inşallah.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() fotoğrafların devamı sivriburun daha evvelki (09.12.06)seferihisar avından alttaki fotolarda da 10.12.06 mordoğan avıdan
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() valla taygun doğru söylüyorsun aslında balığa gidiyoruz ama foto çekmeyi biraz ihmal ediyoruz.o yüzden biraz siteyi ihmal ettik.inşallah bundan sonra daha faal olurum.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler gayet güzel balıklar. Merak ettiğim konu avlandığınız derinlik kaç metreler? Tekneden derin suda sivriburun bugüne kadar hiç görmedim onun için soruyorum...
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() gayet güzel bir av olmuş tebrikler şimdiden afiyet olsun....
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() mert kardeş avlandığımız derinlik 30 ila 35 metrelerdi.daha evvel ben de çok olmasada bir kaç kez tutmuştum. daha evvel en fazla 40 ,45 metrelerde avlandık. emin kaptan mart nisan aylarında geldiğinizde 80 metrelere
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Mustafa bey rast gelsin
Güzel balıklar,afiyet olsun
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sığacık Seferihisar İzmir | ahmetkaptan | Tanışma | 7 | 03-02-2010 22:10 |
08-Aralık-07 Seferihisar Sığacık Macerası | Dalyanlı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 11-12-2007 12:41 |
seferihisar sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 09-06-2006 14:23 |
seferihisar sığacık macerası | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 03-05-2006 15:32 |
19.03.06 seferihisar - sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 21-03-2006 18:41 |