![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() arkadaşlar yeni bir misina aldım,inanın harika bir misina ve sizede tavsiye etmek istedim...ne malı olduğunu bilmiyorum fakat malzemeci arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım ki iyi yapmışım...benki siglon misinadan şaşmazdım fakat artık onlarca lira ödemeyecem artık bir misinaya...misinanın adı kevlon oskar üzerinde kaplan resmi var...0.18mm. çekeri 6,95 kg. fiyatıda 3ytl...saygılar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tavsiyen için saol serdar abi alır bi deneriz.. rastgelsin.. allah keyifli avlarda kullanmayı nasip etsin.. abime saygılar..
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Serdar hemen adını not aldım.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() serdar hocam teşekkürler...bide fiatı nedir nerden alınır çekerleri ne varsa biraz bu bilgilerdende bahsedebilirsen memnun olurum....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() BİR SÜREDİR HAFIZASIZ VE SERT MİSİNALARI DENİYORUM. MAKİNADA HAFIZASIZ EL OLTASINDA SERT MİSİNADAN "EUROSTAR MISTRAL STRONG 0,40 mm 12,10 Kg" MEMNUN KALDIM. BİRDE PAHALI AMA KATALOKLARDA GÖRDÜM PİYASADA VARDIR SANIRIM KARBON TAKVİYELİ OLANLAR VAR İNCE VE ÇOK ÇEKERLİ ORTAMLARA ÇOK ELVERİŞLİ. DENEYEBİLİRSİNİZ.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Serdar Bey: Misina hangi amaçla kullanıldı? Makara? At-Çek? Deniz? Tatlısu? Ne tür balık yakaladınız? neler yaşadınız? Esnedi? Sertti? vs. Kaç zamandır kullanıyorsunuz? 1 gün- 1 ay- 3 ay vs. Nerden alınır? nasıl Alınır? vs.. Ayrıntı çooookk.. Aydınlatırsanız sevinirim.. Üzerinde yazana aldanmayacak kadar tecrübeliyim ![]() ![]() Rastgele..
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serdar abi tavsiye için teşekkürler biraz daha detay verirsen seviniriz
![]() Ayrıca konuyu misinalar bölümüne taşıdım.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() serdar paylaşımın için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() abi tavsiyen için sağol.iyi mısina için bir çuval para veriyorduk. inşallah buluruz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Makineye misina bağlama | igmsva | Düğümler | 16 | 22-09-2011 14:10 |
Misina test | cevat2 | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 5 | 22-10-2009 02:41 |
misina ipi | legend1907 | Misinalarla İlgili Herşey | 3 | 19-10-2007 10:02 |
Misina Temizliği | hunter2005 | Misinalarla İlgili Herşey | 24 | 17-01-2007 09:23 |
Misina renkleri | h.barutcu | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 5 | 27-08-2006 22:00 |