![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Uyduda yayınlanan av kanalında bakıyorumda genelde tatlı su avında yeşil fosforlu misina kullanıyorlar.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba bu tür fosforlu misina kullanılmasının nedeni ne olabilir.Yoksa sadece kişisel zevk ile mi alakalı.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Göllerde yosunlaşmanın fazla olduğundan olabilir diye düşünüyorum fakat daha iyi bilen birileri paylaşırsa çok memnun olurum.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ykmk aynen katılıyorum bana görede başka sebebi yok.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar,
konunun uzmanı şu anda tatilde olduğu için,durumu fırsat bilip bir iki şey karalayım dedim.Malüm yaptığımız takımın bedenini ve kolçaklarını balığın görmesini istemeyiz.Bu yüzden suyun rengine göre misina seçimini yaparsak zannedersem avı alma şansımız artar.Ayrıca bir kaç markanın su geçirmez ve görünmezlik özelliğine sahip olan Fluorocarbon tipi misinaları da tatlı su da denemek gerekir,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Düşünce olarak doğru gibi.Cevaplardan dolayı herkeze teşekkür.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben kendi tecrübelerimi sizlere yazayım,ben her renkte misina kulanıyorum bence balıklar misina rengini fazla önemsemiyorlar ama misinanın kalınlığı balıkları ürkütüyor,almanyada her balığa göre yapılmış ayrı ayrı renklerde misina var mesela sazan için koyu renkte olan kahverengi ve siyah,turna için duman rengi,alabalık için portakal rengi gibi baştada dediğim gibi renk fazla önemli değil misinanın kalınlığı önemli çünki ben yukarıda yazmış olduğum balıkların hepsini normal renkteki misinalarlada tuttum.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Misina test | cevat2 | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 5 | 22-10-2009 02:41 |
renkleri neden farklı?? | gıracemi | Su Ürünleri | 5 | 17-09-2008 08:40 |
misina ipi | legend1907 | Misinalarla İlgili Herşey | 3 | 19-10-2007 10:02 |
Misina Temizliği | hunter2005 | Misinalarla İlgili Herşey | 24 | 17-01-2007 09:23 |
Örgü Misina Ne işe Yarıyo?? | Taygun KOCABIYIK | Misinalarla İlgili Herşey | 13 | 28-12-2005 02:12 |