|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||||||||
Kaptan
|
![]() Sevgili dostlarım beni herzaman kıyılarda görüyordunuz ama bu defa ikincisi olan tekne ile balık avına yağız ilker kardeşlerim ve süleyman abimizin ısrarları ile katılmak zorunda kaldım.
![]() hastaya ilaç sorulurmu misali ![]() ![]() iyikide gitmişim çok güzel bir gün geçirdik sadece benim teknenin livarına düşmem hariç ![]() ![]() ![]() yazımdan anlışalacağı gibi çok neşeli bir gün geçirdik süleyman abimizin sevecen ve babacan tavırları dostluğumuzun bir kademe daha yükseldiğini gayet rahat bir ortam olduğunu anladıktan sonra espiriler fıkralar havada uçuşuyordu ![]() ![]() bak burdan söylüyorum lütfen beni birdaha çağırmayın ![]() ![]() dostlarım resimlere bi bakalım neşelimiydik. ![]() ![]() yolculuk [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kankiler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [url=http://[/URL] balık yoksa kiraz var ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] çok sıcaktıya terlemiş ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sen terlettin yağızı yukarda süleyman abi ona gülüyon demi ![]() [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [/IMG] balık zamanı başladımı geçmi kaldık? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [/IMG] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] çok kızmıştı süleyman abimiz ama barıştık ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
DAHA KEYİFLİ VE BEREKETLİ AVLAR SİZLERİN OLSUN Bu mesaj en son " 18-06-2010 " tarihinde saat 22:15 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
germiyan yalısında avlanan varsa yardım | hhhaakaannn | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 0 | 28-05-2009 17:57 |
Süleyman ustanın CIPRASI ?? | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 16-09-2007 15:54 |
Süleyman Başaran üstadim.... | ishak BALLICA | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 13-09-2007 00:19 |
erzin tarafını bılen arkadaşlar varsa | dalgıç63 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 13-04-2007 23:31 |
Nice Yıllara Süleyman abi | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 22-09-2006 10:49 |