|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Cuma akşam başlayıp, pazar sabah saatlerine kadar süren yıldız ve poyraz yönlerinden esen kuvvetli fırtına nedeni ile Çeşmealtı sığ liman tarafında çok sayıda tekne battı ve zarar gördü arkadaşlar.
Cuma günü poseidon verilerini gördükten sonra ani bir kararla Çeşmealtı'na gidip teknemin poyraz yönünden kıç tarafını tutacak şekilde, ortadaki ana kütüğe kontra palamar bağlamıştım iyi ki de yapmışım. Zira teknemin iskele kıç tarafındaki baba kopmuş onun bağlı olduğu köşedeki küpeşte tahtası da parçalanmış, tekneyi kontra ip tutmuş. Yaklaşık 250 kiloluk beton tonozum bir miktar taramış, tekne tahta iskeleye yaslamış iskele tahtalarının uç kısımları kırılmış. Kıçtaki krom merdiven tahta iskeleye yaslanma sonucu vidalandığı kaplama tahtasını kırmış. Bu kadarlık hasarla ucuz atlattım diyebilirim. Limanda bugüne kadar hiç görmediğim sayıda kurtarıcı vinci bir arada gördüm. En son böyle bir afatı evveli sene yaşamıştık. Çeşmealtı sığ liman tarafında teknesi olan arkadaşlar en kısa zamanda gidip teknelerini kontrol etsinler.
Çağatay Yılmaz. İzmir.1970 Bu mesaj en son " 12-12-2010 " tarihinde saat 18:39 itibariyle Çağatay tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Geçmiş olsun Çağatay abi gerçekten çok üzücü bir haber bu..
Ucuz atlatmana sevindim ama diğer tekne sahipleri adına çok üzüldüm Senin adına yapabilceğimiz birşey olursa haber vermen yeterlidir elimizden geldiğince yardım ederim..
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() geçmiş olsun çağatay biladerim
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() geçmişolsun, çağatay kardeş uyarıların için teşekkürler
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Off Off offf çok büyük geçmiş olsun Allah Afatından saklasın inanın çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun ..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bilirim o sıkıntıyı yağmurdan az batmadı benim düldül şakran deresinde...haber verme duyarlılığın büyük incelik dilerim amacına ulaşır.sana da çok geçmiş olsun.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Geçmiş olsun Çağatay,
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Büyük geçmiş olsun.Gerçekten üzücü bir durum.Haberlendirmen için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Dün telaştan İbrahim'in teknesinin tarafına bile gidemedim ama umarım onların teknede bir hasar yoktur. Zira o tarafta pek hasarlı tekne görmedim, poyraz limanın o kısmını pek tutmuyor. Kış kıyamet, fırtınası var, yağmuru var, yok ipi koptu yok yan tekneye çarptı, gece git ip bağla, fırtına sonraları yürekler ağızda, akıllar hep teknede, hani kışın kıyıdan av yapabileceğimi bilsem, kışlamaya karaya çekeceğim tekneyi ilkbahara kadar, en azından kafam rahat olur.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() Çağatay kardeşim aslında hepimize, ama tekneleri zarar gören arkadaşlarımıza da büyük geçmiş olsun.az bir rüzgar değildi gerçekten.Allah'tan bizim mendireği biraz yükseltiler de biraz korunduk.Buna rağmen bizim limanda da iki tekne battı.Mendireğin yükselmesine rağmen tekneler serpintiyle taş parçaları ve bi o kadarda su almış.Hepimize büyük geçmiş olsun. Ama önümüzdeki günlerde pek iç açıcı değil tedbiri elden bırakmamak lazım..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşmealtı'nda Teknesi Olan Arkadaşlar... | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 21-01-2010 17:12 |
Çeşmealtı'nda teknesi olan arkadaşlar... ! | Çağatay | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 06-08-2009 16:20 |
barınakta teknem battı | yilmaz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 32 | 21-01-2009 22:09 |
2. el tekneler | gokseldbuga | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 22-01-2008 11:06 |
elinize,dudağınıza,kolunuza,bacağınıza oltamı battı!!!! | fisher1968 | SAĞLIK | 11 | 07-10-2007 20:30 |