|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Uzun zamandır teknemizde misafir etmek istediğimiz Necati, Yağız ve Mehmet Boduroğlu arkadaşlarımızdan sadece müsait olan Necati ve oğlu Baki'nin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz geceden bahsetmek istiyorum.
![]() Ben tekneyi hazırlamak içinakşam 21.30'da limana geldim. Necati ve Engin kaptanı beklerken işlerimi bitirdiğimde takım bağlamaya başladım bu arada kurşunsuz iki iğneli sardalya bağladım ve birkaç metre ileri attım yaklaşık 15 dakika sonra kasnakta çok hafif kımıldama hissettim ve yüklenip resimde gördüğünüz 500 gr civarı levreği aldım. ![]() Hava 1-3 yemlerimiz sardalya, mamun ve sülünezdi.Bizim teknede mercan yoktu İbrahimlerde vardı.Biz de birkaç karagöz istavrit ve kalamarla oyalandık.Unutmadan küçük bir iskorpit yakalayıp aynen geriye iade ettim.Bunun dışında bol miktarda yarım kova kadar gopez ve izmarit yakalayıp avı sonlandırdık. Kalite olmasa bile güzel bir havada arkadaşlarla hoş vakit geçirdik.Tüm rastgelsin ailesine selamlar. ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
1966 / İZMİR Bu mesaj en son " 04-07-2011 " tarihinde saat 20:55 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26 Mayıs 2011 Çeşmealtı Av Raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 42 | 29-05-2011 12:03 |
Çeşmealtı Raporu 30 nisan 2011 | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 46 | 03-05-2011 22:50 |
05.03.2011 Çeşmealtı av raporu | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 10-03-2011 22:56 |
31 Temmuz Çeşmealtı Raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 34 | 06-08-2010 19:35 |
31 Temmuz Çeşmealtı-Urla adalar | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 04-08-2010 22:41 |