|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() YİNE PAZAR YİNE BİZ YOLLARDA
EKİP 6 KİŞİ FORVETTE YİNE BEN BALIKLAR İYİ SICAK ÇOK SICAĞI SEVİYOR BUNLAR EKİP MAFOLDU YİNE AMA BENBU HAFTA KENDİMİ YORMADIM İYİ BALIKLAR ALDIM [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] acemi atçekciler 10 kaşık koydular suda [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Emrah emeğine eline sağlık paylaşım için teşekürler
![]() afiyet olsun Bu mesaj en son " 29-08-2011 " tarihinde saat 09:27 itibariyle Murat ÇAKMAKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Emrah kardeş eline emeğine sağlık.bizlerle paylatığın için teşekkürler.Nacizane bir isteğim var onuda söylemeden geçemeyeceğim.2/2sürkülerde 40 cm den ufak sazan-90 cm den ufak yayın yakalamak yasak diyor.bunlara uymak uymamak bizim vicdanımıza kalmış bir şey ama uyarsak hem balık popilasyonunu korumuş hemde yiyeceğimiz kadar balığı yakalamış oluruz. Rastgele.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşımınız için teşekkürler , güzel bir av yapmışsınız tebrikler.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ustam sazanlar 40 varda yayını bilmiyordum yayın 60 cm civarıydın ama sazanda almama ufak kesinlikle teşekürler ilginize
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bayram öncesi güzel av olmuş. Yayın balığının sirküler kuralının 90cm olduğunu Rastgelsin sayesinde öğrendiğinizi düşünüyorum ve bundan sonraki avlarınızda yakalayacağınız sirküler dışı yayınları doğal yaşamına geri kavuşturacağınızdan eminim
![]() En büyüklerinin sizinle olmasını diliyorum..
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Emrah kardeşim paylaşım için teşekkürler.Bayramlıkları çıkarmışsın.Kutlarım sizleri.Afiyet olsunlar..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Paylaşımınız için teşekkürler ..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sığacığın paşaları bunlar | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 28-11-2010 13:43 |
bunlar başka balık | turna | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 18-02-2009 09:12 |
Bunlar da ne ? | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 04-02-2008 01:04 |
bunlar da benim ufaklıklar | bucalı_neco | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 04-01-2008 20:02 |
Bunlar da benden | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 23 | 02-04-2006 04:07 |