|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() yeni aldığımız tekneyi geçen hafta eski foçaya attık... fakat yer konusunda sıkıntılıyız çeşme aliağa çandarlı tecrübemiz var ama burası yeni.... nasipse pazar günü gece 4 5 gibi yola çıkmayı düşünüyoruz tavsiye edeceğiniz yer varsa şimdiden teşekkürler saygılar.....
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
İstanbuldan Sevgiler....Hayırlısı olsun.....yer konusunda Anıl'dan istifade edebilirsin....Haydi Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben eski foçadayım 12senedir her yaz 3 ay ordayım .. Önericeğim güvenlik konusunda 2 yer var yoksa hırsızlık olabilir
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle hayırlı olsun şimdiden rastgele abi . Yer konusunda ben fazla bir yer bilmem ama tavsiye almanı önerebileceğim abilerim var örn; Anıl Ünalan^dan yardım alabilirsin . şimdiden rastgele abi .... paylaşımlarını görmeyi bekleyeceğiz..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() kusura bakmayın arkadaşlar sanıırım ben yanlış anlattım tekneyi koycak yer ayarladım bağladım.balık tutmak için gidicektim neresi av verir bilgisi olan varmı die sorayım dedim neyse nasipse sabah 4 de yolcuyuz bakalım bir iki deneme yapıcaz bişeyler çıkarsa fotoları eklemeye çalışırım hayırlı akşamlar...
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hmm şimdi anladım abi k.bakma onun için otoraflarda teknesi oln abilerim yardımcı olur sana eger teknende fazla anlamam ama güzel bir radar varsa suyun dibini zemini gösteren meraları bulabilirsin eger radarın iyise öle bakarsın balıgı buldgunda atarsın çapanı ayarlayıp rastgele
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() radar yok zaten gittik geldik fazla bişeyde yok goperz izmarit istavrit ispari bunada şükür gerçi kırmızı olsa iii olurdu ama nasip haftaya inşallah...
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi açıkçası şuan hani o aldıgın balıklara da şükür etmen iyi çünkü şu aralar balıklar yoq fazla iştahlı deil ama 1 aya görürsün gerçek balık yani o taraflarda ki cinsler kendini belli eder bir şey olursa yapabileceğim bana ulaşırsın telden rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() nasipse beraberde gideriz saolasın kardeşim
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() en geç 1 aya balık yapmaya başlıcak bence
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Eski Foça | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 01-11-2012 20:21 |
20.02.2009 Eski Foça | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 05-11-2011 20:00 |
eski foça son durum? | anil.ozen | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 11-04-2011 00:47 |
eski foça | faruk35 | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 10-11-2009 18:17 |
Karaburun için yardımlarınızı bekliyoruz | aeakkus | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 02-10-2009 16:13 |