|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() birşeyler yapın... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi taa azmak deresine gittiğimiz gün bundan bahsetmiştin. Volkan arkadaşımızda istedi iyi olur dedi araştırıyorum şu an. Umarım eklentiyi bulabilirim.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Bahsedilen site içerisinde bir chad sayfası ise bizim okulun sitesinde var. Orayı incele sanırım çözersin. olmazsa ben arkadaştan neler yapman gerektiğini öğreneyim. (Sanırım serverin bir hizmeti imiş. Eklentileri açması gerekiyormuş. Başka yollarıda varmış) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Amasya Erol Işıtır 1966/Çorum Bu mesaj en son " 01-05-2006 " tarihinde saat 21:22 itibariyle erol hoca tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Bahsedilen site içerisinde bir chad sayfası ise bizi okulun sitesinde var. Orayı incele sanırım çözersin. olmazsa ben arkadaştan neler yapman gerektiğini öğreneyim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#5 | |||||
|
![]() Canlı sohbet modülünü eklemiş bulunuyorum
![]() ![]() Nasıl kullanıcağınızı anlatıcam.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
|
![]() Chat modülümüz hayırlı uğurlu olsun kullanımı aşağıdaki gibidir.
Şimdilik ingilizce (forum sayesinde ingilizcemizde gelişiyor ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() sıcak sohbet gibi olmuş
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tago reklam wermeeee bak ben warım ona gore
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
|
![]() Evet denemelerdeki katkısından dolayı kerim arkadaşımada teşekkürlerimi sunmak isterim
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar bu siteye girdiğiniz zaman arada bir sayfayı yenileyinde CHAT ta aktif olan
largörün ve onlar la muhabbete edin...bu chat denilen icadı bir de biz balıkçılar kullanalım.. yarım saattir bekliyom.. sitede arkadaşlar var ama bir chat diyen yok...chat kapı ben burdayım...diyelim..arkadaşlar...pls.. |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İş Arası Sohbet | C@feran | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 65 | 26-10-2011 15:17 |
Hoş sohbet | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 26 | 31-01-2010 21:03 |
canlı yem ile Levrek avı | arm59 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 83 | 19-04-2007 22:24 |
Canlı Kameralar | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 02-02-2006 03:26 |
Taze mi Canlı mı ?? | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 27-01-2006 20:11 |