|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Slm arkadaşlar.son zamanlarda hava muhalefeti nedeniyle denize çıkamıyoz.
![]() Bu günde öyle oldu. Sabahdan Serkan'ım(kalıpcı)eşi ve çocuklarıyla bize geldiler sağolsunlar.ama bu arada aklım Hasan daydı. ![]() Ve teknede çayı ocağa koyduk. Hasan kardeşimde diğer Serkan(discus)kardeşimle buluşup geldiler. Zaten çay da demlenmişti.Güzel hoşsobet oldu. Tabii bu arada bol bol Necati, Taygun ve bi çok kardeşimin kulakları çınladı. Haa bu arada sağolsun Hasan teknede hiç boş durmadı. Benim livarda her zaman dostlarım için bir kaç kg balık bulunur.Hasan aldı oltayı eline salladı livara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serkan kaptan ![]() ![]() ![]()
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 24-01-2010 " tarihinde saat 21:23 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() süleyman abi inanırmısın o havanın soğukluğu iliklerime işlemiş
![]() ![]() ![]() bu arada serkanı tanımak çok güzel kendisi hem iyi bir dost hemde güvenilir bir kişi bu serkanlar hep böylemi acaba ![]() dediğin gibi serkan motorun çalışmasından çok korktu ![]() ![]() süleyman abi balıklar için balıkçı ailesi sana çok teşekkür etti sağol ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Evet süleyman abiminde dediği gibi baktık hava ya soğuk ya yağmurlu dedik nolursa olsun maksat muhabbetse balıkçıya yakışır şekilde çıktık tekneye.
Eh muhabbet sayesinde serkan abimizide yakınen tanımış olduk. Hasan abim boş dururmu bir elinde çay bardağı diğer elinde olta tutturdu balıkta balık diye ee kriz geldi bir kere yapacak bişey yok dedim hadi ben sizi bir gezdirem.sende sırtı çekersin geçtim kaptan koltuğuna aman yarabbi o seste ne ben koltuğa oturdum tekne kaptanlığıma dayanamıyıp dilleni verdi ee nede olsa kaptandan anlıyo.sizin anlıyacağınız ben olduğumuz yerde tekneyi kullandım canım hasan abimde livardan balıkları tuttu birazda olsa denize hasretimizi dostlar sayesinde gideri verdik. bu arada söylemek istediğim bir şey var tekne çalışınca karaya kaçtığım külliyen yalan ben o sırada acil durumda kaçış yollarını gösterme tatbikatı yapıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu keyifli ve güzel gün için tüm dost abimlere teşekkürler... Bu mesaj en son " 24-01-2010 " tarihinde saat 21:31 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() seninde muhabbetine doyum olmaz hani şu havalar düzelsede bir araya gelsek kaptanım hasan abimin balıkları görünce duramaması normal değilmi soyadına bakınca ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman kaptanım, bu yanına gelenler çok hayırsız.
Daha dün akşam Hasan abiye Süleyman kaptanı bi ziyaret edeyim çayını içeyim istiyorum diye söylemiştim. Ama beni almadan seni ziyarete gelmişler. İlk fırsatta çayını içmeye, livara olta atmaya yanındayım ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ohhhh muhabbetinize diyecek yok abilerim
![]() Özlemişim limanı bee ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İş Arası Sohbet | C@feran | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 65 | 26-10-2011 15:17 |
canlı sohbet | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 17-06-2006 11:06 |