![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet balıkcı dostlarım nihayet türkiyedeyim bu mesajıda bir internet cafeden yazıyorum,bu çarşamba terkoza gideceğim belki oltada atabilirim sonuçları sizlere bildiririm.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selim abicim türkiye kara sularına girdin artık selim abi tatilde senden güzel bombalar bekliyoruz
![]() vatan gibisi yoktur akraba eş dostla bol bol hasret giderirsin artık Selim abicim ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Selim Bey
Hoş geldiniz. Terkos'tan sonra bir de denizlerimizi denemenizi bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() hoş geldin selim abi....rastgelsin...
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşbulduk arkadaşlar,murat arkadaşım denizlerimizi denememi tavsiye etmiş sağolsun tabiki bir deneme yapmak istiyorum ama türkiyeye yanımda getirmiş olduğum 7 olta takımından bir tane elimde kaldı kayınçom hepsine el koydu bir tanesini zor kurtardım oda 4.5 metrelik bir sazan kamışı onu denemek istiyorum istavrite tüylü takım yapıp,kısmet nasip.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() holgeldin Selim,umarım tatilin gönlünden geçtiği gibi geçer,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Kayınçonuz herhalde emaneten verir? ![]() Şu sıralarda İstanbul'da balık azaldı diyorlar. Ben iki haftadır gidemiyorum. Dün sabah arkadaşlarımız Sarayburnu'na gittiler. İlk atışta (silikon ile) bir eşek istavriti (40 cm 490gr) almışlar. Ancak devamı gelmemiş. Akşam tekrar deneyeceklerdi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Selim bey size rastgele. Umarım keyifli avlar geçirirsiniz.
Murat ÖZDİL İstanbul / Üst Göztepe 1966 `·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º> More flyrods are broken by doors than by fish or casting! Bu mesaj en son " 02-08-2006 " tarihinde saat 12:44 itibariyle mozdil tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim Abi hoşgeldin. Sen geldiğinde takım bırakıp gidiyorsan bu tarafa da bekleriz acilen
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nihayet lüfer | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 13-10-2008 00:20 |
Nihayet tekneye çıkacağım | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 21-09-2008 15:12 |
nihayet foto gönderebiliyorum | level | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 26-01-2008 18:51 |
Nihayet Çeşme'de yüzümüz güldü | laruz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 30-10-2007 09:56 |
Kısmetse yarın denizdeyiz.(Nihayet) | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 07-05-2007 22:42 |