|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir foruma yazmıyordum, sadece yazılanları okumakla yetiniyordum. Balığa çıkmayalı neredeyse 5 ay oldu, koskoca sıkıcı 5 ay ![]() ![]() Yarın bir terslik olmazsa bu hasret bitecek. Bugün bayrama hazırlanan çocuklar gibi neşeliydim. Efendim, çarşıya çıkıldı, cicili bicili malzemeler alındı, balık haline uğranıldı yemlik sardalye alındı....Akşama bozuk takımlar yenilenecek, gel keyfim gel. Bir de bunun üstüne yarın kayda değer bir şeyler alabilirsek, ohh mis gibi olacak. ![]() Şimdilik hoşçakalın, en kısa zamanda sonucu sizlerle paylaşırım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bol şans dilerim çağatay abi.heyecanı bile güzel ama umarım kuzularla beraber katlanır bu güzellik.rastgelsin...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Şimdiden rastgelsin, raporu bekliyoruz
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() gözünüz aydın.. yeni sezon hayırlı olsun.. rastgelsin...
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Çağatay rastgelsin..........
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Çağatay'ım bu hafta sonu için hava lokum gibi.....İnşallah bol balık tutarsınız abisi...Rastgelsin....
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Haydi bakalım rastgele...............
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() neyse hadi bakalım dagıt ortalıgıda berket haberleri getir. rastgelsin. |
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Miço ![]()
|
![]() rastgelsin abi bol şans
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Rastgelsin Çağatay,bu kadar telaşeden sonra umarım iyi bir av ve güzel birgün yaşarsınız.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nasip ise yarın yolcuyum... | ishak BALLICA | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 11-07-2007 09:23 |
yarın foçaya gidiyoruz | ozimete | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 05-03-2007 19:37 |
Nihayet | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 02-08-2006 23:18 |