|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adana yumurtalıkta liman içerisinde görülen bu hayvanlar, deniz tavşanıymış.. bende daha önce gördüm ama ne olduklarını daha yeni öğreniyorum.. Sizlerle paylaşmak istedim, haberin tamamını okumak isteyenlere aşağıda link'i veriyorum..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Savaş'ım paylaşımın için teşekkürler.Adının ne olduğunu bilmiyordum....
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() mükemmel renklere sahip olabilen hayvanlar...kafa yapısından dolayı bu adı almıştır...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Haluk Cecanın sualtı belgesellerinden tanıdığım bir canlı yüzüşü çok güzel
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() cok garip şeyler yaa bunların tawası olur mu acaba
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Savaş,bu yaratıklar İzmir çandarlı da kıyıya vuruyor,orada ölüyorlar ama şimdi ne olduklarını öğrendim bundan sonra daha dikkatli olup,kalan sağları tekrar denize atarım.paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben birkaç kez dalışta karşılaştım, hatta elimle sevdiğim bile oldu. Gerçekten çok zarif canlılar...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Miço ![]()
|
![]() deniz tavşanlarının ana vatanı kızıldenizmiş. Süveyş kanalı açıldıktan sonra akdenize ve egeye gelip yerleşen türlerden biri... bir çok çeşidi var. bulabilirsem resimlerinide koymaya çalışiim .....
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() bunlara denizdeki yüzme şeklinden dolayı ispanyol dansözüde deniyor
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rabbim neler yaratmış yaaa. Birde biz insan oğlu olarak bunların kıymetini bilsek.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Derinlerdeki ürküten yaratıklar..!! | gerence | Deniz Balıkları | 0 | 06-04-2008 11:09 |