|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm arkadaşlar benim matrix 37 sonarım var ama bununla denizin dibini anlamak oldukca zor yardımcı olabileçek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.şu taşları bir görebilsem..
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz. imza ayarlarınızı düzenlerseniz. size hitapta güçlük çekmeyiz. sanırım sorunuza bilgi sahibi ustalarımız en kısa sürede cevap verecekledir.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() aramıza hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz...rastgelsin...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() [quote=mehmet]slm arkadaşlar benim matrix 37 sonarım var ama bununla denizin dibini anlamak oldukca zor yardımcı olabileçek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.şu taşları bir görebilsem..[/QU
Mehmet hoş geldin bu marka sonarı hic duymamıştım buradan tarif etmek gercekten cok zor. Bu mesaj en son " 16-04-2007 " tarihinde saat 19:07 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin Mehmet,matrix 37 Humminbird' ün ürettiği serilerden biri,ben kullanmadım ben Garmın 250 kullanıyorum ancak bildiğim kadarıyla hemen hemen bütün fishfinder ların çalışma sistemi birbirine benzer menülere girerek gerekli manuel ayarları yapıcaksınız ve o şekilde çalıştıracaksınız ,bu şekilde uzaktan yardım edebilmemiz çok zor durumu yakından görmek gerek ama yakın çevrenizde kullanan biri varsa size mutlaka yardımcı olabilir.
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
senin soruna gelince diger arkadaşımızında dediği gibi hepsinin prensibi aynıdır bende amerikan eagle pro supra diye eski bir model kullanmıştım derinlik 100m idi buradaki ayarları sen kendin yapacaksın uzaktan anlatmak zor. sana yaraıyacak olan şey ler derinlikleri metre cinsinden / balık görüntüsünü boy cinsinden/tarama hızını yavaş yaparsın/ birde balıgın cinsine göre hangi seviyede ne var zaten onu sen bileceksin. zaman içinde kolaylık sağlar.. |
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz, sanırım bu konuda Erol Abi bir yorum getirebilir. Benim naçizane gördüğüm birkaç balık bulucuda zemindeki siyah bölgelerin yoğunluğu arttıkça taş olduğunu anlıyordunuz.
Aradaki farkları görmek adına zeminin taş olduğunu bildiğiniz bölgelerde ve taş olmadığını bildiğiniz bölgelerde gezerek değişimi anlama alıştırmaları yapabilirsiniz sanırım...
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar matrix 37 sonar hakkında yardımcı olabilecek kimse varmı.bir türlü taşlık alanı bulamıyorum .
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
herkese slm ve ilk soru | shafak | Tanışma | 19 | 03-10-2007 23:46 |
Bir Soru - | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 18-05-2007 10:12 |
soru???:) | Emre | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 14-02-2007 13:04 |
Soru | vurgun | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 10 | 13-02-2007 14:33 |
yeni malzeme :soru: | katiti | ZIPKINLA SUALTI AVI | 23 | 14-02-2006 19:24 |