|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Yaz mevsimi balık açısından çok verimli bir dönem değil.
En sevdiğim aylar olan Eylül, Ekim aylarına kadar tavalık balıklar akşamı geçirmek için yeterli... Alanyadan sevgiler... ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() güzel görüntüler.zaman konusunda sana katılıyorum...rastgele.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() onur kardeşım tebrıkler afıyet olsun .sanırım çok güzel bır kokteyl olmuş başarılar
![]() ![]() ![]() ![]() saygılar sevgıler rastgelsın |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Onur abim çok tebrik ederim ordaki sübyeyle kalamarı benim için yersen sevinirim afiyet olsun tavalık demişsin ama çok güzel av yinede
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() onur kardeşim nefis balıklar. tebrik ederim..bu günlerde tavalık olsun bizim olsun...
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Onurcum balıklar gayet iyi tam istediğim gibi.
hımmm.... dur bakayım Alanya ya ilk otobüs kaçta. .. yola çıkanda sana haber veririm mangalı yakarsın .. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() onur hocam masus yapıyosun demi hepsinden ortaya bi çeşni ohh kebab valla nemiş balık için zaman daha değilmiş hocam ben bukadarını tutsam valla anlatması bile en az 3 haftamı doldurur
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Miço ![]()
|
![]() onur kardeş afiyet olsun güzel balık be
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim...
Hepinizi Alanyanın bereketli sularında avlanmaya bekliyorum... Sevgiler... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
valla inmem.. neme lazım bir ayagım ve diğer ayagım her ikiside sahilde olsun. kardeş..nefes/mefes biter mazallah.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tatlı su Balıkları-3- | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 0 | 14-06-2009 18:12 |
Tatlı Su Balıkları-2- | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 0 | 14-06-2009 18:08 |
Tatlı su Balıkları-1- | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 0 | 14-06-2009 18:05 |
bogaz balıkları | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 20-01-2007 13:17 |
deniz balıkları | CaTSiLeNcE | Olta Avcılığı Dökümanları | 5 | 16-12-2006 11:22 |