|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu balık nedir?bilen varmı?
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmi lapindir bu balığın. Pek yenilen bir balık değildir ama irileri eh işte denebilecek lezzette.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkür ederim yardımın için.akşam üzeri çanakkale boğazında tuttum.3 te mırmır aldım ama 2 si küçük.balık yok bu sene...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Denizlerimizin görüntü açısından en güzel gözüken balıkları arasındadır değişik renkte olanlarıda bulunmaktadır zehirli felan değildir ben hiç yemedim ama tadı pek güzel değildir.
Adı Lapin'dir.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tadı o kadar da kötü değildi.ya biz(tatlısuda avlananlar için) bir iki tür balık yediğimiz için ayırdedemedim.Ama tam akvaryuma konulacak balık Erdekte yakalamıştım çok güzel renkleri vardı.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Çorbası hiçte fena olmuyor.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet lapin bu balık.Renkleri gerçekten güzel oluyor.Birde bu tat konusunda yarım kilodan fazla gelen kaya balıkları oluyormuş onlarında çorbası iyi oluyormuş diyenler var.İskorpit değil ama onun çorbasıda yemeğide iyi oluyor.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() cüneytin dediği gibi harika çorbası olan bi balık bi çok kliseden vaz geçirten bi tadı war çorbada fakat güzelce yapılması gerekir.
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Arkadaşlar sazan balığı hakında yorumlarınızı bekliyorum | serkan arslan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 18 | 02-09-2012 22:28 |
Akşam çipurası 900 gr. | Big Fish | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 11-09-2008 10:14 |
09092008 akşam kofanası | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 10-09-2008 19:43 |
Tutamazsin Dediler Tuttum | bafralı | Videolar | 4 | 25-10-2007 15:05 |