|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Formumuzun değerli üyelerinden aziz dostum Aziz Gerzeli bu hafta sonu zeytineli taraflarına bir sefer düzeleneyelim der..cumartesi akşamı için
28.07 ye denk gelir .. bu durumda arkadaşların bu başlık altına fikir beyan etmelerini ve olası toplanmalarda kim? kiminle ,nasıl ,ne zaman ,nereden,neşekilde,geleceği konusunu belirtmelerini rica ediyorum. teşekkürler |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() eline sağlık............................................ ........................
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
bence size en uygun yer gerence, seferihisar, ıldırı, mordoğan tarafları. ![]() eğer illa gideceğiz diyorsanız söyleyinde bir helikopteri hazır tutalım.
Kıvanç TÜRKOL / İzmir / 1968 Bu mesaj en son " 22-07-2007 " tarihinde saat 19:45 itibariyle kturkol tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() An itibariyle planlar suya düşmüştür.
Aziz abim yine yalan oldu av olayı ya çok üzülüyom senin bu balık hasretine..
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() kimse gelmezse bende tek giderim canlarınız sağolsun karaburun beni bekler alırım çipuralarımı o zaman üzülen ben olmam
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() yol durumunu lütfen anlatırmısın ?
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bi sorun çıkmaz ise gelmeye çalışırız.. Saygılarımla..
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() aziz im gelen olursa sana müracaat etsin olmazsa bademlere gidelim oralarda çok nefis hemde daha yakın çok çeşitli balık var.. gündüzde avlanılır.
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlarım zeytineline gitmeyinde yolu kolay ulaşımı rahat biryerlere nereye olursa gidin gözünüzü seveyim.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
yani zorluklar nerede.. millet anlasın..ancak o zaman fikir değişir kanaatindeyyim.. eger şu eski resimlerdeki rampadan aşagıya makilarin dikenlerin arasından inişten bahsediyorsan evet orası işkence ama birde Hasanın bahsettiği yer vardı araba deniz kıyısına iniyor diye orası da neresi..?? |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
önemlidir 01 subat organizasyonuna katilacak arkadaslar.... | seyirsubayi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 29-01-2009 19:05 |
hadi levrekçiler iş başına | ramazanuçar | Deniz Balıkları | 8 | 09-10-2007 17:10 |
Arkadaşlarımın dikk.önemlidir | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 6 | 08-11-2006 12:53 |