|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Pek balık tartmam ama örnek olmak maksadı ile tarttım.
2.9 kg lık bir sinarit bu kadar oluyor arkadaşlar, bazı sitelerde görüyorum, bu boy sinaritlere 7 - 8 kg yazan arkadaşlar dahi var. Benim önem verdiğim bir konu. Abartıya lafım yok ama, Herşeyin bir sınırı vardır, yanlız insandır sinır tanımayan... Hikaye yine ilginç, hava fırtına, yağmur, dalgalar, şimşekler ![]() kimseyi ikna edemedim dalmaya, ne işin var bu havada balıkmı olur, dalgalara baksana, çamır olmuştur o deniz gibi diyaloglar vesaire ![]() işin sonunda elimde balıklarla tek tek geziyorum arkadaşların evlerini... ![]() Kurt bulanık havayı sever diyoruz biz buna... Sevgiler... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() onur bu günlerde alanyada bayağı bir kıpırtı olmaya başladı, yakında yeter kardeşim nedir bu alant-yadan çektiğimiz derlerse hiç şaşmam. onur kala arkasındaydın her halde tek aydınlık yer orası, güzel kıstırmışsın keratayı dilbarda uç aönünde 22mt gibi büyükleri var diye tiyo almıştım, bilgine. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Kaleyi pek tercih etmiyorum, hem kalabalık hemde çok ayak altı benim meralar genelde kıyıdan birkaç mil açıkta. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sinarit | mufi | Sırtı-Seğirtme | 4 | 02-12-2008 11:41 |
Sinarit, sinarit, sinarit... | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 13-09-2008 19:25 |
Fırtınada Av | Oktay UZDİYEM | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 02-03-2007 18:58 |
Sinarit Avı | Taygun KOCABIYIK | Su Altı Avcılığı Dökümanları | 0 | 30-08-2005 19:54 |