|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili gençler, eski av anılarına bakıp da hey gidi eski günler hey....Demeyen sanırım yoktur...
![]()
ishak BALLICA 1963-izmir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() Bu mesaj en son " 27-11-2011 " tarihinde saat 21:23 itibariyle ishak BALLICA tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Video yenilendi... |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Evet İshak bey hey gidi eski günler hey hemde ne hey.Bundan 15,16 yıl evel i aklıma getirdi sizin hey gidileriniz.Özbekte DSİ kapına giderdim.Üstadım bir çupra 3 lü iğneyi atardım olta elimde beliyorum.Küt biri üstünde hiç heyacan yok bekliyorum,arkadan bir basma daha,böyle arka arkaya 2 li 3 lü çok balık çekmiştim.Ama artık nerede onlar mazi oldu hepsi.Dileğim bilinçli avlanma ile o eski günleri torunlarımıza tekrar kazındırmak.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu güzel görüntüleri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim
![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hey gidi günler hey
![]() ![]() Çok güzel görüntüler ishak abi ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Haklısın anıl kardeşim sen o bol balklı günleri göremediğin için hey gidi günler hey diyebilirsin.İnşallah bilinçli avlanma ile o zevkli eski günlere döneceğiz ama artık biz görürmüyüz bilemem.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi keşke herkes bizim avlandığımız gibi avlansa milletin amacı ben bu kadar çok sayıda balık tuttum diyebilmek ufak büyük farketmiyor onlar için oysa biz kimsenin salmıyacağı ebatlarda ısparozu karagözü hiç tereddüt etmeden salıyoruz keşke herkes bizim gibi olsada popülasyonumuz birazda olsa artsa...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abicim işsiz tüccar eski defterleri karıştırır hesabı sende eski defterleri karıştırıp kendini oyalıyorsun anlaşılan bizimle bu güzel avları paylaştığın için teşekkürler. Gerçi hepsini hatırlıyorum ama tazelemiş olduk
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
eski foça | faruk35 | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 10-11-2009 18:17 |
Eski Malzemeler | ismail2776 | El Yapımı | 2 | 27-11-2007 01:52 |
Alanyada bl.günler- 4 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 33 | 29-05-2007 18:48 |
Alanyada bl.günler- 3 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 03-05-2007 16:41 |
Tadı damağımda kalan günler.... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 11 | 13-11-2006 09:57 |