|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() antalya-kundu mevkiinde 7.5m'lik teknemle hizmetinizdeyim.7/24 balıga çıkılır. OĞUZ KAPTAN tlf:0 533 966 81 30
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() oo kardeşim buralardamısın sen arkadaşlar mercan köyüne baskın ve diğer görüntülerin mimarı bu akadaştır oğuz kaptan sonuna kadar güvenebilirsiniz balık tutma garantidsi benden
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() sevgili arkadaşlar . antalyaya gittiiğimde denize çıkacağım tek kaptan oğuz kaptandır. kuzuların mekanlarını elleri ilekoymuş gibi bulup tekneyibalıkla doldurmakta üzerine yoktur. oğuzcum sevgiler.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Oğuz kaptanın referanslarda sağlam delilli ve belgeli
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Oğuz kaptan antalyaya geldiğimizde referanslara bakılırsa aranacak ilk numara seninkidir!!
Tolga ve Uğur abi referans verdiyse olay bitmiştir!!!
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaslar ve abılerım sızlere cok tesekkur ederim.ben burada paylasımcı olmak ıstıyorum.bıldıgım nacizane bılgılerı sızlerle paylasmak benım amacım.tekne ılanınıda yogun ıstek uzerıne buraya koydum.zaten fazla bos gunumde olmuyor.bu arada ugur abıme bı saka yapmıstık imbat abi beni yanlıs anlayıp azarlamıstı.benı burada zamanla tanır ınsaallah.sonucta bız bı ekıp sayılırız.herkese rastgele.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi teknede piknik tüpün ve tavan mevcutsa eger
![]() ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() veli kardeş herzaman beklerim.teknede herseyimiz var cok sukur.istedigin zaman arayabılırsın fakat 1-2 gun oncesınden ararsan daha garantı olur.saygılar.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Geçengün Oğuz bey le konuştum gerekli bilgileride aldım umarım ileriki günlerde fırsat olurda bende oğuz beyin teknesi ile çıkabilirim.Sizin raporlarınızdan ne kadar zevkli avlar yaptığınız anlaşılıyor zaten Herkese rastgelsin...Oltanız boş kalmasın...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() oğuz kardeşim 1 günde 55 adet kuzuyu nasıl tutuğumuzu görseler ne olur merak ediyorum uğur kardeşiem sölede videoları paylaşsın arkadaşlarla o ğün neler yaptığımızı
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Cesmede balik turlari için kiralik yat | cesmelicem | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 32 | 24-02-2010 01:04 |
Kiralik Tekne | inac73 | Tanışma | 2 | 10-06-2009 12:02 |
Antalya | 7meric | Tanışma | 30 | 03-12-2008 00:25 |
çeşme Ildiri'da Balik Avi Için Kiralik Tekne | mavizmir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 22-11-2008 16:48 |