|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() 19 Aralik 2009 Lampuka avi.
![]() ![]() 21 Aralik Levrek avi. ![]() ![]() Gecen hafta lodosta tutulan levrekler.. Gecen hafta lodosun olmasindan dolayi yeme biraz daha istahli asilan levrek biraz yuzumuzu guldurdu.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Telefonda methini dinledigim baliklari sonunda izmire gelince gorme firsati buldum ve resimleri siteye koydum
![]() Gercekten cok guzel baliklar bu guzel baliklarin devamini diliyorum.. Hatta yarin tutabilmek icin bende orada olucam.. Herkese saygilarimla..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Oğuz kardeşim biliyordum senin paylaşımlarının çok olacağını.ama daha yeni başladın.umuyorum ki her gün yeni yeni paylaşımlarınla mest edeceksin bizleri.Eline sağlık HERKEZE RAST GELE....
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() cok güzel bir av olmuş lambukalar levrekler cok yakışıklı.
oğuz abi elllerinize sağlık.. anıl kardeşim fotolar için teşekkürler..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... Bu mesaj en son " 27-12-2009 " tarihinde saat 16:25 itibariyle delvel tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Organizatör
|
![]() Maşallah levreklerde tekne ile mi ? ayrıca bu tekne bana hiç yabancı gelmedi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Amcam ve babama ait fotograflar Adnan abi bensiz av yapiyorlar burda en son telefonla zorla fotograf cektirttirdim ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() oğuz kaptanım tebrikler sırtılar epey iş yapmış helal olsun daha iyilerine inşallah...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Oğuz abi ellerine sağlık.
Aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah, çok güzel bir av olmuş.
Lambuka ve levrekler harika. Oğuz, kaptanı kutlarız.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan
|
![]() oğuz abi hayırlı işler
![]() ![]() ![]() ![]() paylaşım için teşekkürler ![]() |
|||||
![]() |
![]() |