![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar okuma makina almayı düşünüyorum.daha çok tatlısuda beklemeli avlar için.50-100 fiyat aralaığında alınabilecek en iyi okuma makina hangisidir.lütfen ustalarımdan cevap bekliyorum.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz
ustalar size yardımcı olacaktır. imza ayarlarınızı yaparsanız hitapta kusur etmemiş oluruz |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() okuma diye açtım konuyu ama işin doğrusu aşağıdaki makina ve kamış seçiminde kararsız kaldım.sizinde görüşleriniz doğrultusunda sanırım bir seçim yapabilirim.
makina olarak: 1-RYOBI ECUSIMA 8000Vi MAKİNE [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2-GOLD SILVER 100/MA DAIWA MAKİNA [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 3- OKUMA AVENGER AV-65 MAKİNE [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 4-RELIX TORNADO 60 MAKİNE [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KAMIŞ OLARAK: 1-LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2-LINEAEFFE ALLAROUND CARBON KAMIŞ 80-150G 380M [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Sevgili mehmet ........... Makina alacaksan İşte bunu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] al.. Arkana bakma.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmza ayarlarınıda tam olarak tamamlarsan hoş olur.. Ad soyad Memleket doğum tarihi ve kan grubu.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sipariş verecem kamış makine tavsiyesi istiyorum | kaanben | Takım Çeşitleri | 2 | 23-01-2009 12:42 |
levrek, çipura ve kefal için didim altınkum ve akbük'te avlak yeri tavsiyesi | kokanche | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 05-12-2008 11:55 |
iyi makina | mufi | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 24 | 27-02-2008 15:09 |
harita okuma | jellyfish | Haritalar | 7 | 02-11-2007 16:17 |
Alanya için avlak tavsiyesi | oguzkurt | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 17-09-2007 21:09 |