|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba balıkcı dostlar bu güzel foruma arkadaşım kral dolmuşcu mustafa abimin tavsiyesi ile katıldım 30yaşındayım 3çocuk babasıyım yaklasık 12senedir
amatör balıkavı yapıyorum 5.20 fisherman 9.9 yamaha motorum 3.80 orcabot 20 hp yamaha motorumla denizi gördügüm geryerde av yapmaya çalısırım.. genelde ıldır gerence bodrum didim bölgelerini secerim ensevdigim av sinarit ve çipuradır insallal hep beraber güzel paylasımlar da bulunuruz saygılar.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz umarım aradığınızı bulursunuz..
Keyifli forumlar diliyorum..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz . Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.. Ağzımın suyunu akıttınız.. Sinarit ve Paşaların paylaşımlarını 4 gözle bekliyeceğim.. Rastgelsin.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() aranızda bulunmaktan bende keyif aldım buhafta yeni yerlerim var denemek istiyorum çok
usta abilerimden kordinat aldım gps ile noktalara gidicem insallah güzel avlarla karsınızda olurum
![]() |
![]() |
#5 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli forumlar dilerim. Avlaklarınızı bir an önce kontrol edinde birkaç çupra ve sinarit resmi görelim ![]() Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yılmaz kardeşim aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz . keyifli paylaşımlar dilerim..
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Yılmaz kareşim aramıza hoş geldin.kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() Aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu sıcak karsılama için tüm arkadaşlara teşekkür edrim
forumda bot larla ilgili alanı bulamadım acemilik sanırım bot konusunda aktaracagım çok konu var paylaşmak isterim
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ege'nin incisi güzel İzmir'den selamlar | aeakkus | Tanışma | 7 | 01-09-2012 17:07 |
İzmir'den selamlar | mahmutsen81 | Tanışma | 14 | 02-01-2009 15:32 |
İzmir'den hepinize merhaba | xnode | Tanışma | 9 | 07-10-2008 19:41 |
''Gavur İzmir'den ''miting mazaraları... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 23 | 23-05-2007 14:14 |