|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar merhaba
forumunuzu keyifle takip ediyorum. Matematik öğretmeniyim, İzmir'de yaşıyorum. Evliyim ve balık avı hastasıyım. Bu ikisi birarada biraz zor oluyor ![]() ![]() Neyse hepinize sonsuz sevigler ve selamlar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar....
Aramıza hoşgeldiniz. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz hocam
![]() Şu konuyu inceleyin derim bu konuya gayet mizahi bir bakışla yaklaşılmış ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() dostum hosgeldın aramıza .. evet haklısın evlılık ve balık bır arada zor oluyor umarım sende dengeyı kurabılırsın .. balıgın bol olsun...
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Mahmut kardeşim hoş geldin.Paylaşımlarının devamı dileklerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz hocam!!!
Dediğiniz gibi evdeki muhalefet zorluyor insanı!!!Bazen evdeki havalar 7-9 şiddetinde olsada 2-4 e düşürmek için Uğur abinin (shark1) gösterdiği yolu takip etmenizi şddetle tavsiye ederim en azından insana br fikir veriyor ![]() Tekrar hoşgeldiniz!!!
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() güzel mesajlarınız için teşekkür ederim. tavsiye kesin suretle dikkate alınacaktır
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() saygıdeğer öğretmenimiz aramıza hoş geldiniz..
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() hoş geldin öğretmenim. güzel avları paylaşmak dileğiyle.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() merhaba mahmut hocam bende öğretmenim. öncelikle hoşgeldiniz diyorum diğer konu ile ilgili mücadeleyi hiç bırakmamak gerekiyor.başlarda benim durumumda aynıydı fakat balığa yada ava gitmeyince daha iyi şeyler yapmadığım için artık neredeyse balığa gideyim diye dua eder oldular.canımıza minnet bizde neredeyse tüm boş zamanların tamamına yakınında ya balıkta ya avdayız.anlayacağınız bunun vazgeçilmez bir tutku olduğuna inandırmak o yoksa yerini başka şeylerin alabileceğini kavratmak lazım.mutlu başarılı bir yıl dilerim .hepinize rastgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ege'nin incisi güzel İzmir'den selamlar | aeakkus | Tanışma | 7 | 01-09-2012 17:07 |
İzmir'den hepinize merhaba | xnode | Tanışma | 9 | 07-10-2008 19:41 |
''Gavur İzmir'den ''miting mazaraları... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 23 | 23-05-2007 14:14 |
selamlar | berkcan | Tanışma | 22 | 13-02-2007 23:29 |