|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Geçenlerde bizim güneyli,perudan ve ekvatorlu balıkçı arkadaşlar telefon edip,balığa gidecez dediler.Hadi dedim Allah rastgetirsin.
Ben huylarını bildiğim için "bakın kardeşim çok tutup ziyan ediyosunuz ,bu sefer idareli gidin" dedim ama kime söylüyorsun arkadaş.Ya, hocam zaten inşaattan kafamızı kaldırıp balığamı çıkıyoruz ki.20-25 kişi toplanıp bi tekne tutmuşken Allah ne verdiyse tutacaz dediler.Bakın yine neler yapmışlar..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Ya kamil hocam, valla ne yalan söyleyeyim imrenerek izledim..Adamlar atıp çekiyorlar..Eğer kordinatları verirsen teknemin rotasını o tarafa doğru hemen çeviririm.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Kamil hocam inanılmaz birşey bu yaa,paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Ne bu böyle be kardeşim.Arkadaşların haklı onlar istemesede balığın kendisi geliyor ne yapsınlar onlarada bir aşırtmak kalıyor.Paylaşımdan dolayı teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Resmen olta balıkçılığında son nokta =))) Gerçekten imrenmemek mümkün değil.
Paylaşım için teşekkürler kamil hocam. Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Kamil abim teşekkürler..
Buna benzer bir vidyoda ben izlemiştim.. Ama o çook eski tarihlere aitti.. Yenilerini görmekde güzel.. Videonun sonuda çok hoş katılımcı dostları tek tek tanıtmışlar.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Balıkların kafasına sopayla vursan olacak o derece bol maşallah
![]() Kamil hocam Farfar Ali'de gitmiştir böyle avlara değil mi?
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler;
Adamlar insan gibi, eski tekniklerle avlanıyorlar. Böyle olunca ne bentik yapıyı ne de doğal dengeyi bozuyorlar. Bu verimlilik türkiye'de olsaydı orayı çevirme ağıyla şimdiye kadar çöle çevirmişlerdi. Sonra da ekranlar önüne çıkıp devlet bize yardım etsin diye ağlarlardı herhalde...
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
öğlene kadar | genzul | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 18-03-2008 01:25 |
Araniza Yeni Katildim Ama Bir Kaç Fotografta Ben Göndereyim Dedim | orhanxx | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 13-11-2007 18:46 |
benden bu kadar | BLACK SHARK | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 29-09-2007 07:42 |
tusunami asıl buymuş dedim | gobrette | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 23-09-2005 08:10 |