|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar, foruma uzun süredir üyeyim, çok yararlanıyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Çandarlıda dip için mera koordinatı verebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. İlginiz için teşekkürlerimle.
Not: Çandarlıdan açılan dostlarla birlikte çıkmaktan da büyük onur duyarım. Bizde 5.5 m ahşap bir emektar var. Selamlar, saygılar...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ayhan Ustam merhaba. Çandarlıda'mı yaşıyorsun ? Benim en gözde yerlerimdendir, hayranım oraya vede sürekli gelip giderim , balıkçı akrabalarım var orada her türlü yardımcı olurlar.
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() FAtih Bey merhaba, ikinci yazı geçiriyorum, yıllık izin ve hafta sonları gidiyorum. Bölgede yeni olduğum için balık meraları hakkında bilgim yok, telefonumda GPS olduğu için koordinatla yer bulabilirim, yada eski usul kerterizle yer bulabilirim. Selamlar...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çandarlıya geçenlerde arkadaşlar gitti.Süper karagözler tutmuşlar.Her biri yarımşar kg.Ama kerterizi tam almadım.Sadece gorgıa (İkiz) adaların yakınında olduklarını hatırlıyorum.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ömer bey, çok teşekkür ediyorum, bir kez iki adanın arasında balık çiftliğinin 50 m kadar yakınında 3 tane iri karagöz almıştım. Aynı yer mi tam anlayamadım. İlgilendiğiniz için teşekkür ediyorum, selamlar...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Böyle bir mera olabilir mi? | Egeli | Videolar | 11 | 15-03-2007 19:19 |