![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Türk insanı, bizim merakımız ve hobimiz, balık ve olta ile bağlantılı bu hikaye çizgilerle ancak bu kadar güzel anlatılabilir. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Milli Benligini Yitirmis Uluslar Başka Milletlerin Avıdır. ! '' Mustafa Kemal ATATÜRK "Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir. Çünkü; Meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk Bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir. Meclislerin öyle Kararları olabilir ki, bu kararlar ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir. " Mustafa Kemal ATATÜRK Şerefle bitirilmesi gereken, En asil görev, HAYATTIR. Bir lokma ekmek için, Şerefini çiğnetmeye; Bir anlık eğlence için, Servetini tüketmeye; Bir zamanlık mevkii için, El ayak öpmeye; Günlük menfaatler için, Onurunu terketmeye, Bir kısım insanlara kızıp; Tüm insanlara düşman olmaya; Değmez bu hayat .. Bu mesaj en son " 14-01-2010 " tarihinde saat 08:43 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tek kelimeyle harika.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerine sağlık Necati abi. ![]() Bir anlık menfaat için hem dünyayı hem ahireti tehlikeye atmaya değmez bu hayat. "Balık gibi yüzüp kuş gibi uçmayı başardık ama çok kolay birşeyi yapamadık, kardeş gibi yaşamayı." Martin Luther King.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Muratım katkından ötürü çok teşekkür ederim.. Martin Luther abimizinde ![]() ![]() Sağlıcakla kal.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() necatı abı ben goruntu alamıyom bır sey gozukmuyo nedendır
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan
|
![]() yapmış olduğun paylaşıma söyleyecek güzel bir söz bulamadım sadece
TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Evet necati kardeşim söylenmesi gereken tek şey..tebrikler.. ayrıca Murat kardeşiminde yorumu süper....
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 14-01-2010 " tarihinde saat 08:32 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() [quote = kaptankarabulut; 69.178] Evet necati kardeşim söylenmesi gereken tek şey .. tebrikler .. ayrıca Murat kardeşiminde yorumu süper ....[/ quote]
[quote = Hasan BALIKÇI; 69.174]yapmış olduğun paylaşıma söyleyecek güzel bir söz bulamadım sadece TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM ![]() [quote = Yağız DEMİR; 69.164] necati abı ben goruntu alamıyom bir sey gozukmuyo nedendir [/ quote] Teşekkürler abilerim .. Resimleri göremeyenler tekrar bakabilirler.. Düzenleme yaptım üzerinde... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() necatı abı super bu yawww paylasım ıcın tesekkurler
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necati kardeşim bulunmuş olduğumuz durumu en güzel anlatacak başka bir ifade şekli yok bence özelleştirme adı altında ülkemiz kaynaklarını yabancılara sattığımız bu günlerde başka söze ne hacet
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Biraz da sanat.. | muratsadioglu | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 24 | 21-01-2008 11:14 |
Biraz düşünmek istermisiniz?? | Rauf | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 7 | 07-10-2007 00:56 |
biraz da gülelim | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 15-09-2007 22:02 |
biraz da eğlenelim | gokseldbuga | Videolar | 17 | 18-04-2007 09:27 |
Biraz da psikoloji | Epidermoid_Karsinom | SAĞLIK | 9 | 07-01-2006 06:57 |