|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Bu güzel sanat eserini,bir Sitede gördüm.Yazık ki yapanı kim,bulamadım..
Oltacıyız dediysek,sanata uzağız demedik ya.. ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Bu da Van Gogh 'tan..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Monet'ten bir eser:Kızım ve Ben..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Değerli arkadaşlarım Aziz Gerzeli,Nevzat,İmbat ve Cumhur
Sunduğum resimleri beğenmeniz,beni mutlu etti.Mona Liza tablosunu,sizlere armağan ediyorum.Saygılarımla.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Balık verme,ona balık tutmayı öğret... Çin Atasözü Bu mesaj en son " 27-11-2007 " tarihinde saat 07:45 itibariyle muratsadioglu tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Bu gün bir şiir'e ne dersiniz?..Hem de Orhan Veli KANIK'tan:
ANLATAMIYORUM Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Gözyaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum.. Orhan Veli KANIK
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Bu günkü şiirimiz İlhan BERK'ten:
NE ZAMAN SENİ DÜŞÜNSEM Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner. Çayırları büyürken görürüm Her akşam seninle Yeşil bir zeytin tanesi Bir parça mavi deniz Alır beni Seni düşündükçe Gül dikiyorum elimin değdiği yere Atlara su veriyorum Daha bir seviyorum dağları.. İlhan BERK Teşekkür edip teşvik edenler ve bize sütun ayıranlar sağ olsun. Bu arada sizden de sanatsal derlemeler bekleriz.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Teşekkürler mufi arkadaşım.Tam da Sitemize uygun bir resim oldu.
Eline sağlık..Devamını bekleriz. ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Murat cım bende kendi calışmamdan bir resim koyayım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ALANYA |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Sağol Rauf Bey..Denizdeki bu lacivert renk,Akdenizden olsa gerek..
Bu rengi Mersin-Antalya arasında çok izledik.İstanbulda bu Laciverde hasretiz. Eline sağlık..
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Murat arkadaşım gecen pazar akşamüstü saat 4 gibi cekilmişti güneş ışığı tam arkamızdan geldiği icin birde o gün hava gayet acık görüş seviyesi yüksek idi doğal olarak renklerde gercek renginde cıktı evet doğru ben mersinde askerliğimi yaparken bağzan tatbikatlarda denizin civit mavisi renkleriyle karşılaşırdım.selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Biraz düşünmek istermisiniz?? | Rauf | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 7 | 07-10-2007 00:56 |
biraz da gülelim | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 15-09-2007 22:02 |
biraz da eğlenelim | gokseldbuga | Videolar | 17 | 18-04-2007 09:27 |
Biraz da psikoloji | Epidermoid_Karsinom | SAĞLIK | 9 | 07-01-2006 06:57 |
Kültür ve Sanat | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 26-12-2005 03:21 |