|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan
|
![]() Evet dostlar..
Yine aynı yer yine aynı zaman.. Paşa team toplandı hep birlikte güzel bir av yaşadı.. Bu avın bir özelliği daha vardı oda, Doğan kardeşimizin yeni işi dolayısı ile Merzifona gitme arifesinde hep birlikte bir av yapmak istedik.. Sonuca bakıldığında güzel bir av günü yaşandı.. Sizleri fazla merakta bırakmayarak video klibi izlemeye davet ediyorum.. İyi seyirler..
|
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kardeşim bu video şuanda işinin başında çalışanlar için cidden tehlikeli, böyle giderse bunları çekenleri RTÜK'e şikayet etmek zorunda kalacağım.
Gelde çalış bakalım bu saatten sonra, zaten hava süper ama biz işteyiz şaka bir yana Allah muhabbetinizi bozmasın, tebrik ederim ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Benim ikinci izleyişim oluyor ama yinede keyif alarak izledim. Tebrik ediyorum tüm ekibi misina kopartan canavarları karaya çekeriz inşallah ümidim o yönde
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İstersen kendi kendimi şikayet edeyim.. Biliyorsun ki tanıdıklarım var orada .. Abi güzel yorumun için ayrıca teşekkür ederim.. keyfimizi sizlere aktarabildiysek sorun yok.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İyi dileklerine katılıyorum.. onlardan biri yakın zamanda kıyılayabilir.. malzemeler onlara göre donatıldı.. önümüzdeki avlarda göreceğiz.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yuh yani....
![]() ![]() Tutan var....Tutamayan var yani.... ![]() ![]() Sevgili dostlarım şaka bir yana tüm Paşa Tim ekibini kutlarım... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bravo arkadaşlar.Yine adınıza yakışanı yapmışsınız.Tabrikler.Şansınız daim olsu,rastgelsin..
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Neyse efendim, Paşa Ekibini tebrik ediyorum. Sevgili Doğan'a da yeni bir yaşam kuracağı Merzifon'da başarılar diliyorum.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bu nasıl bir ekiptir ki yüzlerce insana tuttuğu balıklarla iç çektiriyor, dostluğuyla ahh keşke dedirtiyor! Bende şikayetçiyim, ekibi genişletin otobüs kaldırın bizde yanınızda olmak istiyoruz
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tüm ekibi kutlarım sansınız daim olsun
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yine Tek Ama Yine Paşa | Adem VARDARCIK | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 16-10-2010 12:20 |
Paşa Team 16-05-2010 Avı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 45 | 27-07-2010 09:24 |
Paşa Team İş Başında... | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 121 | 21-04-2010 21:58 |
Paşa Team Karareis'te... | discus | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-03-2010 21:13 |