|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yer :Çandarlı Körfezi Şakran açıkları
Tarih :Ekim 2010 Av Tekniği :Sırtı (Yerel Balıkçıların deyimi ile sıyırtı) Yem :Çeşitli modellerde sahteler, sülünez. İş yerindeki arkadaşlarımızla yeni almış olduğumuz teknemizle full ekip olarak ilk çıktığımız avdı. Sabah 5.00 gibi malzemelerimizi ve yemlerimizi alarak yola koyulduk sabah hava bir hayli soğuktu.Teknemizimn bağlı bulunduğu Yeni Şakran' a saat 6.00 gibi vardık yiyecek,içecek ve yakıt ikmalinden sonra teknemizi de hazırlayıp mavi sulara kendimizi bıraktık.Deniz adeta bir çarşaf gibi dümdüzdü bizde hep birlikte yaptığımız bu ilk avımızın heyecanıyla bir taraftan sıyırtı takımlarımızı hazırlayıp suya salarken bir yandanda açıklara doğru yol alıyorduk.3-4 m derinliklerde ilerlerken ani bir vuruş bizi heyecanlardı levrek sanmıştık fakat Bu bir hanostu zarar vermeden tekrar denize gönderdik. Bir süre açıklarda dolaşırken iki adet palamut oltalarımızı ziyaret etti.Öğleden sonra da yemli av yaptık fakat bu balıkların fotoğrafı malesef yok gopez,mercan , kolyoz ve az miktarda isparoz ve izmarit aldık yemli avın pek bereketli olmaması üzerine tekrar sıyırtıya döndük taki hava patlayana kadar ![]() Tekneyi hazırlayışımız ve balıkçı barınağı ![]() İsmail kardeşim ve ben(gri polarlı benim ![]() ![]() Bu da ben ![]() Dürbünle kuşları gözetliyorum ![]() Fevzi abi namıdeğer Tık Yok Fevzi(biz balık çekerken o sadece seyrediyor. ![]() ![]() Öğünç kardeşim ve ilk palamutumuz ![]() Hava patladı kaçıyoruz ![]() Buda diğer palamutumuz ![]() ![]() Buda diğer palamutumuz ![]()
1974,K.YAKA/İZMİR Bu mesaj en son " 17-01-2011 " tarihinde saat 14:33 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... Neden: fotoğraflar sayfada gösterildi |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yemli avınızında fotoğraflarını yayınlasaydınız biraz daha gözlerimiz şenlenmiş olurdu
![]() Palamutlar gerçekten çok güzel daha güzellerinin yine sizlerle olmasını diliyorum.. Anlatımınız çok güzel teşekkürler..
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Banned
|
![]() '' Tık Yok Fevzi '' yi okuyunca yarıldım resmen gülmekten
![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Gönenç raporda geç kalmış av da ..
Çünki o günlerden 3-4 hafta önce çıkmış olsaydınız umuyorum ki daha iyi bir av günü yaşayacaktınız şöyle ki.. Çandarlı çakmaklı arası o günlerde muhteşem bir palamut akını varmış duyduğuma göre .. Gidenler 15-20 hatta 30 palamutla kıyıya çıkmışlar.. Neyse sizlerin de avınız hoş geçimiş.. Seneye yaaa nasıp deyip zamanı bekleyin.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan
|
![]() GÖNENÇ kardeşim geçte olsa güzel bir paylaşım sunmuşsun.
![]() teşekkürler. ![]() dürbünle balıkmı arıyordunuz ? ![]() ![]() ![]() paylaşımın için tekrar teşekkürler kardeşim. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir paylaşım olmuş, devamını bekliyoruz. Teşekkürler.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel palamutlar tebrik ederim paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Haklısın Anıl inşallah bundan sonra daha güzel fotoğraflar olacak.İyi dileklerin için teşekkürler..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
1974,K.YAKA/İZMİR Bu mesaj en son " 18-01-2011 " tarihinde saat 09:29 itibariyle gonencsenkal tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Balık olmayıncada fevzi abiye takılıp muhabbet ediyoruz bizim demlik yok ama termosta çayda fena olmuyor sıcak sıcak.. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Gecikmiş bir merhaba | blackking | Tanışma | 6 | 11-11-2010 17:48 |
Gecikmiş Kıyı Raporu | Adem VARDARCIK | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 17-05-2010 07:29 |
Güvertedeki palamutlar | MAVİ FENER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 19-07-2009 20:35 |
palamutlar yaşasın | cumhur | Tanışma | 10 | 16-09-2007 16:19 |
14.01.07 Seferihisar Körfezi Raporu | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 19-03-2007 21:26 |