|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() Bu hafta sonu Hasan abi (manisadan)Hasan abi (izmirden) ![]() ![]() ![]() Yani bu hafta iki hasanla beraber ve ben,üç can dostu deniz kıyısında aldık soluğu çok güzel oldu ![]() Cadırı bir çırpıda kurduk oltalarımızıda denizle kavuşturduk ocağımızı yaptık çaylarımızı demledik,keyifli muhabbet arkadan geldi zaten.. ![]() Çok güzel bir hafta sonu geçirdik,balık zaten bizde ikinci planda ![]() ![]() ![]() ![]() Benim fota makinasına bir kaç poz takıldı bende sizlerle paylaşıyorum,Hasan abinin makinada'da pozlar var hasan abide sanırım ekler buraya ![]() bende fotaları buraya koyup videoları birleştirmeye geçeceğim yani yakında video'da sizlerle birlikte olacak gercekten ilğinç görüntüler çektik diye size biraz tüyo vermiş olayım... ![]() İŞTE RESİMLER [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Manisalı Hasan abile ben geceleyin birar tane balığımızı yakaladık yiyecek balık çıkmıştı yani... ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hasan abi ben size demedinmi ben sabah çekecem balıkları diye söylediğini yaptı ve iki tane arka arkaya bir paşa bir mırmır kenarı ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() Gece çaylar gündüz tavukları yatırdık masaya... ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Geri idade bir Müren,bu arada mürenlede tanışma fırsatım oldu oltama ilk defa takılan bir mürenle ![]() ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] salınan lidakilerden bitanesi ve çekilen mırmır
buda paşaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 08-03-2011 " tarihinde saat 13:32 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah güzel bir gün geçirmişsiniz daha bereketlileri nasip olsunda bizde taaaaa buralardan seyredelim... napalım artık senede 1 bilemedin 2 defa bu ortamlarda olacağım...Şansınız ve dosluğunuz daim olsun...sağlıkla kalın ...Allaha emanet
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Doğan ne yapalım artık bizler burada avlarımızı yayınlayım senide gitmiş gibi hissettireceğiz izine gelince nasip olursada nasıl olsa acısını cıkartırsın sende ![]() ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() çok güzel bir av olmuş inşallah daha iyileride olur hasan bey paylaşım için teşekürler
![]() |
![]() |
#5 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ohhhh muhabbet koyu, rahatınız yerinde.
Balıklarda süslemiş avınızı, daha ne olsun. Tebrik ederim 2 Hasan abimi ve Öner kardeşimi. Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim Öner abi çok güzel av yapmışsınız, devamını diliyorum..
Hasan abinin o meraya zate heykelini dikicez biz, şimdiden tasarımına başladım ![]() Ekibi tamamıyla da tebrik etmek istiyorum.. Şansınız daim olsun..
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaa Öner'im HASAN BALIKCI ile balığa gidilirde boş dönülürmü ?.. Hele hele iki HASAN olunca bu da çifte şans demektir. Paylaşım için teşekkürler bereketli ve güzel bir gün geçirmişsiniz. Hasan'ım: sen zaten o lidakinin değil babasını dedesini bile kıyıya aldın.Eğer kaldıysa daha denizde o lidakinin yedi nesil önceki dedelerini çağırsın.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() öner kardeşim .
![]() seninle beraber av yapmak ayrı bir güzellik.seninle beraber bir şeyleri paylaşmak keyif almak sohbet etmek herşeyden çok daha güzel. ![]() senin güzelliğin senin dostluğun ne bileyim bana büyük mutluluk ve huzur veriyor.iyiki seninle tanışmışız iyiki dost olmuşuz ![]() Hasan abi ile tanışıp aynı merada olta atmak sohbet etmek çok güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() işin açıkçası sizlerle beraber av yapmak çok güzel ![]() ![]() muammer kardeşimde bizlerin av yaptığı bölgeye sabah erken saate gelmeleri onlarlada birer bardak çay içip sohbet etmek ayrıca güzeldi. ![]() ![]() ![]() ne diyeyimki allah herkese böyle güzel dostluklar güzel avlar nasip etsin. ![]() Bu mesaj en son " 06-03-2011 " tarihinde saat 21:25 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() sana o kadar dedim gel seni PAŞA TEAM yapalım dinlemedin. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() süleyman abi güzel sözlerin için çok teşekkür ederim ![]() bak bende sana bi teklifte bulunayım ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
Sen zengin ailenin çocuğu bense kenar mahallenin kimsesiz bir çocuğu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ülkemde Güzel Şeyler de Oluyor! | Adem VARDARCIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 12-02-2012 12:49 |
Turna başka tanımam | daimin | Tanışma | 3 | 07-03-2011 09:18 |
Ülkemde daha da Güzel Şeyler Oluyor ! | Adem VARDARCIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 20-01-2011 16:56 |
bunlar başka balık | turna | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 18-02-2009 09:12 |
benden başka yapana rastlamadım... | aganta borina borinata | Balık Yemekleri | 7 | 03-01-2007 13:25 |