|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Evet dostlar..
Uzun zamandır tanışmak isteyip bir türlü bir araya gelemediğimiz, Telefonla sıkca görüştüğümüz arkadaşımız, Süleyman kaptanın yeğeni, ([Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]) Mustafa YAVAŞ kardeşim bu gün ziyaretime geldi.. Yaklaşık 2 saate yakın bir sohbet muhabbette, çaylar kahveler içindi. Maalesef sakızlı kahve stoğunun bitmesi üzerine sade kahve ikram edebildik.. Çok keyifli bir arkadaşımız .. Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederİM.. İyade-i ziyareti en kısa zamanda gerçekleştireceğiz.. Bu ziyareti Bir kaç kare fotoğrafla sizlerle paylaşalım istedim.. Sağlıcakla kalın.. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() cok güzel görüntüler ejder kardeşimle bende tanıştım cok iyi arkadaş böyle dosluklar her zaman lazım bu doslugun devamını dilerim herkeze
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hani Necati sakızlıyı göremedim.Sakızlının yanında birde mazotcu muhabbeti açtımı Mustafa sen artık ağzının suyunu toplayamazdın herhalde.Allah muhabbetinizi bozmasın.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Olsa ben Mustafamı geri çevirirmiyim.. Dur bak şimdi merak ettim .. Anlatta anlayalım.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel görüntüler dostlukların baki olması dileği ile...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() mazotcu derken..?...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Necati'm paylaşım için teşekkürler.Yiğenim gerçekten içi dışı bir,kalbi altın gibidir.Herkesin yardımına çıkar ve menfaat göztmeksizin koşar.Kendisiyle her daim gurur duymuşumdur.
Fakat şu mazot işine benimde aklım ermedi..??????
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() dosluğunuz dahim olmasını temenni ederim
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle herkese slm. necati abiyle yaklaşık 2 saate yakın muhabbet ettik sanki bana 10 dakika gibi geldi. Muhabbetine doyum olmayan bi o kadarda muazzam bir kişiliğe sahip kendisi. Her şey için kendisine bi daha teşekkür ediyorum. Mazotçu olayına gelincede onu bir tek orjinal seslendiren ve birde ben yapıyorum en azından duyanlar öyle diyo hatta bir keresinde kamil esen arkadaşımıza telefonda yaptım o bilir ama necati abimle ilk tanışmamız olduğu için aklımıza bile gelmedi artık bi dahaki sefere. sevgiler selamlar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Misafirim vardı.. | Necati ARAT | Tanışma | 19 | 02-12-2010 13:51 |