|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar balıkların buzları çözüldü ve eklemeyi yaptım. Pek inanmayan bi arkadaş vardı aramızda şimdi bakabilir
![]() ![]() ![]()
Mustafa YAVAŞ 1977 ARH+ SEFERİHİSAR SIĞACIK LİMANI Bu mesaj en son " 21-05-2011 " tarihinde saat 21:12 itibariyle ejder_balikci tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bunlar mazot kokuyor be Mustafa
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() ![]() Balık üstadları beni aydınlatırsa sevinirim. Ağzı kırmızı terimi ilk defa Sığacık'ta duydum, bizim bildiğimiz erkek mercandan farklı mı bunlar ? Bir de hep merak ettiğim konu mandagöz bir mercan türü müdür ?
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() mustafa tebrik ederim kardeşim.
![]() ![]() ![]() bidaha aklında olsun foto koymadan şöyle balık tuttum böyle balık oldu deme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şaka maka ama güzel balıklar tutmuşsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biladerim afiyet olsun ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler ejder fotolu paylaşım daha bi güzel oluyor
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Mustafa bunlar 19 mayıs resmi geçidinemi katıldılar.
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Yeğeeeen,mezattan aldın bir kasa azı kırmızı,sıraladın çektin fotolarını değilmi?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neyse afiyet olsun bakalım.Sen onları yerken amcanı çağırmazsan işte böyle her türlü çamura maruz kalırsın... ![]() ![]() ![]() Allah bilir sen onları ağlatmışsındırda.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Geçit töreni gibi olmuş üstad.
Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Afiyet bal şeker olsun,güzel bir av olmuş
Balıkları tuttuğun derinlik neydi merak ettim,eğerki derinlik fazla ise bayağı kolların kramp kırmıştır her halde... ![]() ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sığacık'ta at çek ağzı kırmızı | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 21-05-2011 12:22 |
20080306 2 tane Barakuda | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 08-03-2008 19:17 |
Bir Tane de benden | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-08-2007 15:47 |
bir tane daha | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-08-2007 13:15 |
9 Tane Gizem (!) | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 01-02-2006 17:36 |