|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba tüm balıksever abilerim, kardeşlerim.
Ben İzmir'de öğrenciyim, buraya marmaris datca bölgesinden geldim, yaklasık 4 yıl oldu ve burada bulundugum sureler içersinde dogru duzgun balıga gitme şansım olmadı. Buradaki balık tutulacak yerler arasında pek fikrim yok, paylaşırsanız sevinirim. Olta balıkçılığının yanı sıra çok küçük yaşlardan beri zıpkınla da balık avı yapmaktayım. Balıkçı çevrem olursa ekipmanlarımı buraya getirip burada da devam etmek isterim. Balık tutmak benim olmazsa olmazlarımdan, bu zevkimi kaybetmek istemiyorum, mümkün olduğu kadar vakit ayırmak isterim.. Herkese sevgiler.. RASTGELE |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz. Marmariz ve datça biraz bize uzak sanırım yakın olsa seve seve beraber av yapardım
![]() Umarım o bölgelere yakın ikamet eden Rastgelsin ailesinden birileriyle tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Sitemizde aktif bir şekilde yer alırsanız birilerinin dikkatini çekebilirsiniz ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoşbulduk..
Ben zaten İzmir için söylemiştim. Datça ve Marmariste Av yapılcak yerler hakkında yeterince bilgi sahibiyim Ben zamanımın büyük kısmını zaten İzmir'de geçirmekteyim. Balığa bu çevrede çıkmak istiyorum.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İzmir içinden ava giden çok arkadaşımız, abimiz var hatta ve hatta bunların içerisine bizde dahiliz. İllahaki bir şekilde balığa gidecek partnerler bulacaksınızdır diye düşünüyorum.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() aramıza hoş geldin kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Bedri kardeşim,aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.İster kıyıdan ister tekneyle,sitemizi takip ettiğin sürece balığa gidecek bir dost mutlaka bulursun.Bu da sana değişik av bölgeleri öğrenmen konusunda yardımcı olur sanırım.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Herkese rastgele | tolga777 | Tanışma | 7 | 20-05-2011 10:27 |
Herkese Rastgele | kaptanpoyraz | Tanışma | 8 | 19-05-2011 22:18 |
Herkese rastgele | mkaplan48 | Tanışma | 4 | 15-05-2011 20:29 |