|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili arkadaşlar ben oldukça amatör bir olta balıkçısı olarak siteye yeni kaydoldum. Kurallar gereği de bir tanışma mesajı yazıyorum.
İsmim Yusuf, Manisa'nın Ahmetli ilçesinde ikamet ediyorum. Bilgisayar satış ve teknik servisi işi ile uğraşıyorum. Genellikle tatlı su balıkçılığı yapma imkanım var. Sitedeki arkadaşların tecrübelerinden yararlanarak bir şeyler öğrenmek istiyorum. Şimdilik bu kadar. Herkese Rastgele. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() yusuf bey aramıza hos geldınız keyıflı paylasımlar dılerım.
ılerıkı zamanlarda tanısmak nasıp olur ınsallah ben denız avı yapıyorum tatlı sudan anlamam ama merakta edıyorum manısalı abılerımızde var zaten onlarlada tanısmanı tavsıye ederım
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok teşekkür ederim Yağız kardeşim. Hoşbulduk. Dediğin gibi umarım ileriki günlerde tanışırız.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ailemize hoşgeldin keyifli ve kalıcı paylaşımlar demirköprüye yakın olduğuna
göre baraj raporları bekliyoruz artık.. ben de denize düşkünüm ama ailede hem de manisadan hayli tatlı sucu var paslaşırsınız
![]() |
![]() |
#5 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz..
İmza ayarlarınızı Kontrol paneline girerek yapabilirsiniz..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin Yusuf.
Sizin oralara yıllar yıllar önce ördek avına gelirdik.Kara avını bıraktık artık.Balık avına nerelere gidiyorsun,regülatör iş yapıyormu?Sezona az kaldı,haberleşiriz. Kendine iyi bak.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili arkadaşlar öncelikle ilgi ve alakanız aynı zamanda da bu sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim. Bu da gösteriyor ki doğru yere demir atmışım.
Alıntı:
Sayın Halil bey, büyük bir iştahla 1 haziranı bekliyoruz baraja gitmek için. Demirköprü raporunu sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Keyifli paylaşımlar dilerim.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Yusuf abi aramıza hoş geldin. Keyifli ve kalıcı paylaşımlar diliyorum.
Bende tatlı sudan çıkma Turgutlu'nun bağrından kopma bir amatörüm ![]() Paylaşımlarını en kısa sürede bekliyoruz zaman geliyor malum , sazanlar kıpır kıpır ![]() ![]() ![]() Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Herkese Rastgele | akdenizkurdu | Tanışma | 12 | 07-05-2011 00:20 |
Herkese Rastgele | eyüp koçar | Tanışma | 4 | 02-03-2011 18:59 |