|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sabah 7:30 gibi arkadaşım Serkan'la foça limana vardık. Amaç gene levrekti, geçen haftalarda levrek avlamaya çalışırken baraküda gelmişti bu seferde misafirlere hayır demeyecektik. 45 dakika limanda atçek yaptık ne vuruş nede takip sonra limandan merkeze kadar kıyı şeridini dolaşarak at çek yaptık fakat sonuç aynı. Hava şartlarının levrek avına çok uygun olması beni kıllandırmıştı hem fırtına vardı hemde hava çivi gibiydi. Saat 9 gibi İngiliz burnuna gittik ve gene koyulduk atçeke. Saat 9:40 ta ilk takibi gördüm kayalığın üstünde olduğum için levrekle göz göze geldik nerdeyse. Takip eden atışımıda aynı yere yaptım ve sağlam bir vuruş geldi ve misinayı götürmeye başladı, yavaş yavaş kalamayı kapattım ve dalgalarında yardımıyla kolayca sahile aldım levreği. Saat 11 gibi de İzmir'deki işlerimizden dolayı toplanıp geri döndük.
Kısa günün karı 55 cm, yaklaşık 2 kg dı. Sahte: SureCatch Gobimaru 10.5 santim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Özgür Türkekul 01/08/1984 İzmir Karşıyaka Bu mesaj en son " 23-02-2009 " tarihinde saat 17:18 itibariyle arayadis tarafından düzenlenmiştir.... Neden: ek bilgi |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bıravo güzel av olmuş
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Brawo yani,afiyet olsun.Rast gele
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrıkler abicim güzel balık.. afiyet olsun
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Özgür abi sen bu at-çek olayını iyi biliyorsun
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler özgür süper balık afiyet olsun rastgele
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikleriniz için teşekkür ederim. Daha iyileri sizlere denk gelsin.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim Özgürcüm çok güzel balık!!!
Afiyet bal şeker olsun umarm bu güzel yawru rakya yatırlıp hakk verilmiştir!!!
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler herdaim rastgele..
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler balık güzel
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Eski Foça | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 01-11-2012 20:21 |
Küçük Bir Eski Foça Günü | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 48 | 12-11-2011 12:06 |
eski foça | faruk35 | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 10-11-2009 18:17 |
29/05/2008 Eski Foca Liman | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 04-06-2008 16:06 |