|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. Resimden 4.resime kadar sırasıyla; rıver 2sea bubble pen 80 hd-13 rapala max rap 13 cm fb rapala max rap 13 cm fg rapala max rap 13 cm ayu rapala max rap 11 cm frh rapala max rap 11 cm fhb rapala max rap 9 cm shogout dangan 30gr jıg ıma salt skımmer tackle hause feed smıth haluca 12,5 cm daıwa saltıga 12.5 cm rıver 2 sea thrıo mınnow hb-06 rayobi strıke pro jl 061 rapala clackın mınnow rıver 2 sea bubble walker 80 ıma komamo sf 125 ıma komomo 2 ıma komomo slım 130 cm ıma ımagene 110 marıa tıgh slalom bop marıa tıgh slalom poh rıver 2 sea bubble walker 80 rover 98 strıke pro süt beyaz su üstü smıth chınu pen rover 98 herkeze rasgele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muammer çok güzel bir kolleksiyon toplamışsın. At-çek ile avlanan birisinin takım çantasında bulunması gereken ve ençok bilinen tercih edilen sahteler. Ancak bu işe yeni başlayan kişiler ilk etapta bu kadar çok sahte alamayabilirler.Bu sebeple;
Aralarında hepsinden ayrı yeri olan, en çok başarı sağladığın 2-3 modeli de belirtebilirsen paylaşımın çok daha verimli olacak inancındayım. Teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Muammer kolleksiyon çok harika görünüyor bende bu atçek,e meraklanmaya başladım bana hangibalık için hangisi iyi iş yapar birkaç tane önerebilirmisin yardımın için teşekkürler...
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Yeni başlıyorsan cok fazla pahalı olmayanlardan bi önceki msj ımda belirttiğim gibi rapala max rap 13 cm fb kodlu olanı tavsiye ederim river 2 sea thrıo mınnow hb-06 kodlu olanı tavsiye ederim ama dikkat et bu sahtenın daları biraz fazla cok sığ noktalarda kullanamazsın.su üstü olarak ta ilk etapta rover 98 i öneririm.ama dersenki yok daha iyi olsun fiyat önemli değil ozaman bulabilirsen su üstü olarak ima salt skımmer -smıth chınu pen derim.Dalan sahte olarakta tackle hause feed shalow ve daiwa saltıga sardıne- smıth haluca 12.5 gümüş balığı modeli olan ve ima komomo 2 yi şiddetle tavsiye ederim.Önerdiğim sahtelerin dalarlarıda az olduğu için sığ meralarda da rahatlıkla kullanabilirsin abi.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Muammer teşekkür ederim bilgiler için bunlarla ilgili daha merak ettiğim çok konu var sen de bayağı iyisin bu konuda eğer uygun görürsen hem tanışmak hemde bilgilenmek için rahatsız etmek isterim.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese meraba! At - Çek balıkçılığına yeni başlayanlar ilk olarak çok kaliteli bir sahte takımı almasınlar önce normal bir sahte alıp onu kullansınlar bu onlar için çok daha iyi olacaktır.Çünkü at çek balıkçılığı normal avdan çok farklıdır bazı püf noktaları vardır ama bunları zaman alısacaktır.Bunları ögrendikten sonra kaliteli bir takım veya set almak gerekir herkese tavsiye ediyorum çok işinize yarayacaktır...
RASTGELE... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Muammer kardeşim nerdeyse dükkan açacak kadar sahten var güzel kollekson rasgelsin
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() evet güzel bir seti var ama bazen ne kadar markalı setin olsa bile işin püf noktalarını bilemeyince bi işe yaramıyor.İşin sırrı bilekte
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu da benim rekor | JacKDannieL | TATLI SU AVI | 6 | 18-09-2011 13:25 |
bunlar da benim rapalalarım servetim herşeyim:) | bilal07 | AT-ÇEK | 12 | 13-03-2011 10:23 |
bunlar da benim ufaklıklar | bucalı_neco | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 04-01-2008 20:02 |
Benim düşüncem | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 19-02-2007 11:19 |
Benim bir önerim var | BALCI KAPTAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-10-2006 19:37 |