|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() İyi akşamlar sizlerle başımdan geçen olayı paylaşmak istedim
14,15 yaşlarındaydım beni döğüş sporları sardı ve düşündüm kungfuya gitmeye karar verdim Daha yeniyim kuşağım sarı ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Vallahi güldürdün beni. Yazdıklarını okurken bir yandan da hayal ettim. Seni izlemiş kadar oldum. Selamlar... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İki Murat tan birinin muradı gerçekleşmiş işte Murat.O gün bu gündür mindere-ringe çıkmıyorsun galiba.Paylaşımın için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Fıkra gibi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ya macuncu başı sen temelin izmir versiyonu olmayasın sakın. çok güldümm
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat kardeşim, bende 4 yıl kadar Taylant Boksu ile ilgilenmiş ve seninkine benzer bir ton sopa yemiş birisi olarak seni çok iyi anlayabiliyorum. Ama gülmeme engel olamadım kusura bakma.
Bu tür durumlar için beğendiğim ve bazı durumlarda destur aldığım bir değim vardır. Uygulanır ise hayat kurtarabilir. "El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış"
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Gerçekten fıkra gibi olaymış bir benzeride benim başıma geldi ama ben müsabakaya çıkmamıştım.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
gümüldürde olay | faruk35 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 16-11-2009 18:19 |
Balıkçı gemisinde yaşanan gerçek bir olay | MAVİ FENER | ANILAR | 2 | 21-09-2009 23:51 |
Olay bumudur Budur arkadaşlar - 5,5 Kg Sazan | excalibur80 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 12-08-2008 20:26 |
Yaşadıgım ilginç olay | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 10-08-2006 08:44 |
enteresan bir olay | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 3 | 25-12-2005 21:25 |