|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Saygılarımla
Link Aşağıda [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kardeş anladığım kadarıyla hayatının balığını yakalamışsın
![]() ![]() Bizimle paylaştığın için de teşekkür ederiz.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrikler dostum eline sağlık, keşke kendin hakkında imzanda birşeyler karalasaydın da sana daha düzgün hitab edebilseydik
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler işallah daha büyüklerinide tutarsın afiyet olsun
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikler kardeşim evet olay budur.
Fotoğrafları doğrudan görebileceğimiz şekilde koysanız daha iyi olur.Ben anlayışına sığınarak ekledim. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler harika bir sazan daha nice büyüklerini tutman dileğiyle kardeşim..RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() TebrikLer güzeL av oLmuş devamını diLeriz
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler güzel balık
![]() |
![]() |
#9 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tebrikler kardeşim süper bir sazan haklamışsın.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Değerli arkadaşlarım değerli yorumlarınıza cok teşekkür ederim Orhan AVCI kardeşim eline sağlık ben direk fotoğrafları ekleyemedim çok sağolasın
hepinize iyi avlar diliyorum.. Saygılarımla |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Arkadaşlar sazan balığı hakında yorumlarınızı bekliyorum | serkan arslan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 18 | 02-09-2012 22:28 |
gümüldürde olay | faruk35 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 16-11-2009 18:19 |
lahos bumudur. | mercan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 21-08-2007 16:09 |
Yaşadıgım ilginç olay | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 10-08-2006 08:44 |
enteresan bir olay | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 3 | 25-12-2005 21:25 |