|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() 4 kişi gitmeyi planladığımız ava Ferhat abinin hastalanmasıyla 3 kişi yola çıktık.Bu vesileyle Ferhat abiye de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Saat 06 da teknemizle 1 saatlik av bölgemize doğru yola çıktık.Kaptanımız Mustafa bir gün önce de 3 kişinin 100 parça mercan yakaladığını söyleyince moralimiz baya düzeldi ve av yerine varıncaya kadar heyecanla sülünezlerimizi hazırladık.Derinlik 75 m , hava da 2-4 gündoğusu idi.Gerçekten son zamanların en iyi avını yaptık diyebilirim.Mustafa Kaptan'ın adetidir avın son 1 saatinde sayacağım der ve herkesin kovasına el atar.O saate kadar lay lay lom geçen avımız; Muharrem 'in kovasında 59,Mustafa abinin kovasında 45,benim kovamda da 59 mercan(diğer balıklar sayılmıyor) çıkınca bir anda herkes savaş baltalarına sarıldı.Daha önce bana ait olan 70 parça mercan rekorunu Muharrem ''Tamer geçeceğim rekorunu'' demesiyle avın son 1 saati müsabakaya döndü.O saate kadar jig kamışıyla avlanırken ben hemen hassas kamışımı ve bana göre mükemmel Okuma Trio(55) makinemi çıkarttım.Sonunda muharrem benim eski rekorumu 72 parçayla geçti, ama bir gerçek vardı ki ben yeni rekoru 83'e çıkartmıştım
![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Tamer AVLAR İzmir Karşıyaka A RH(+) Bu mesaj en son " 22-02-2012 " tarihinde saat 12:51 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tamer kardeş geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim müthiş bir av yapmışsınız son bir aydır sakin geçen av maceralarını güzel süslediniz site bereketlendi suskunluğunu bozdunuz bereketli olmuş Muharremin rekoru için ayrıca sevindim havaların düzelmesi ile birlikte bol bereketli avlarımızın devamı dileğiyle.Bende gelebilseydim iyi olacaktı kısmet .
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu zamanda çok iyi balık almışsınız Tamer.Tebrik ederim.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler, çok hoş görüntüler...Şansınızın devam etmesi dileklerim ile hoşçakalın.
SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah maşallah maşallah
![]() Bu zamanda bu kadar balık tutabilmeniz gerçekten beni mutlu etti. Daha güzellerinin yine sizle olmasını dilerim Tamer abi ![]() İğnen keskin olsun..
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler abi. Ustalığını konuşturmuşsun yine
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() eline sağlık abi anıl abinin de dediği gibi maşallah maşallah maşallah daha iyilerinin sizinle olması dileğiyle rastgele ....
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tebrikler tamer bey muhteşem bir av olmuş paylaşım için tşkler..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tamer kardeşim tebrik ederim.
bu aralar Urla tarafı bayağı bir kısır, demek ki çeşme tarafına arada gitmek lazım. daha irileri de rastgelsin ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bereketli olsun mahsuru yoksa şu kaptan mustafanın telefonu varsa rica etsek belki birgün tekne lazım olabilir şimdiden teşekkürler fiatıda yazarsanız sevinirim.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşme Mercan | avlar | Tanışma | 13 | 16-08-2011 19:30 |