|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar dilemek istiyorum.Bu aralar pek paylaşım olmadığı için(bide sığacık trança avı paylaşımından sonra
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Tamer AVLAR İzmir Karşıyaka A RH(+) Bu mesaj en son " 04-08-2011 " tarihinde saat 20:23 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tamer abi temiz av olmuş kırmızı eline sağlık afiyet olsun
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Vay Tamer kardeşim,maşallah domates tarlası gibi kıp kırmızı yapmışsın her tarafı.
Tebrik ederim güzel bir gün geçirmişsiniz. Afiyet bal şeker olsunlar.Bir ay sonrası burada buluşmak ümidiyle..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Maşallah maşallah bunlar ne ALLAH nazardan saklasın bütün avları böyle geçsin afiyet olsun
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkese çok teşekkür ederim, bu arada Süleyman abim ikaz etti sigara paketi için çok özür diliyorum.Asla kullanmam fakat boyları anlaşılsın istedim.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Tamer abi bide malbuş paketi samsun filan olsa neyse
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Elinize sağlık Tamer abi güzel av olmuş,paylaşım için teşekkürler..
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben biraz sansür uyguladım pakete ama,böyle daha iyi oldu galiba.Şansınız daim olsun.Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Ya Kamil hocam sen bi dahisin..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tamer kardeşim bereketli bir av olmuş mercanlar çok güzel görünüyor.
afiyet olsun paylaşıma teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşme Mercan Avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 28-07-2011 19:46 |
30 haziran Çeşme Mercan Raporu ! | tigerson | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 54 | 05-07-2011 11:17 |
Çeşme-Ilıca açıkları,mercan ve karagöze devam | demir35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 21-02-2010 11:23 |
24.11.2009.çeşme-ılıca koyu,mercan ve karagözler | demir35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 10-12-2009 17:38 |
Ayrıntılara devam | mufi | Su Ürünleri | 0 | 16-02-2008 18:27 |